Snelle bezorging en goed product

Snelle bezorging en gewoon goed product

Snel

Snel verzonden en product zoals op de foto

Goed, maar telefonisch onbereikbaar

Goed, maar telefonisch onbereikbaar, vele keren geprobeerd.

Precies wat ik nodig had

Goed product, eerlijke prijs en correcte en snelle levering.

Artikel goed en redelijk veprijst

Service en levering abominabel slecht! Bereikbaar telefonisch 0!

Alles snel en netjes ontvangen!

!

Goed materiaal en snelle levering

Heel degelijk materiaal Ordelijk verpakt en tijdig geleverd

Levertermijn klopt niet

Levertermijn 1-2 werkdagen werd 9 werkdagen.. niet handig als je iets dringend nodig hebt. Product op zich was wel oké.

goed advies, uitstekende producten

Agrishop geeft goed advies. De producten zijn goed, en makkelijk te monteren etc. Zeer tevreden!

Prima producten

Allemaal goed. Alleen de handling en bezorging duurt een paar dagen langer dan wij tegenwoordig gewend zijn van webwinkels. Was voor ons geen enkel problem.

Late afhandeling

Vrijdag besteld, Donderdag er op geleverd

Ging even mis, maar keurig opgelost

Bestelling kwam niet bij PostNL terecht. Ze hebben het keurig voor me opgelost. Bestelling inmiddels naar tevredenheid binnen.

geweldig resultaat voor onze hond, springer spaniel, we komen zeker terug, groetjes

gemakkelijk te plaatsen, alleen de uitleg graag in het nederlands om het toestelletje te sturen

Vlotte bezorging en goede prijs kwaliteit

Bij Agrishop vond ik mijn konijnen net voor een redelijke prijs. Werd snel bezorgd.

niet goed.

telefonisch niet te bereiken. dat vind ik zeer slecht. afspraak om te leveren niet nageleefd terwijl ik mail had gestuurd. levering 1 tot 3 dagen niet aan de orde. materiaal na levering wel prima.

Zeer goede service!!

bestelling 2,5 week later erg slecht

op de site beloven ze 2 tot 3 werkdagen te leveren als het wat later komt niet erg... maar 2 weken is wel erg later en als je belt zijn ze altijd ingesprek... de hoorn langs de haak??? en als je ze eindelijk hebt............... dan komt het pakket morgen binnen..... morgen over 1 week dus 1x bestel en nooit meer.... betaal liever meer dat ik het product gelijk of echt betrouwbaar minder als een halve ster kon ik niet geven wil ze et lieft sterren geven in de min

Slecht

Wacht al 3 weken op mijn bestelling. En is nog niet opgestuurd. En van jullie hoor je niks behalve als je zelf actie onderneemt. Telefonisch onbereikbaar.

Perfect.

Groot assortiment. Snelle levering. Goed verpakt. En dat alles voor een mooie prijs.

Goede kwaliteit, als er een probleem is word het direct opgelost.

alles was goed

alles was goed

Gewoon goed

Producten goed... prijs goed... levering goed. Prima bedrijf

Top zeer goede bediening.

Zeer goed en ook dienst na verkoop loopt perfect, altijd goed geholpen geweest.

Slecht

2 weken na bestelling geleverd

Artikel direct beschikbaar? Wel een week wachten op levering

Artikel op maandag ochtend besteld en op zaterdag pas ontvangen. Geef dan niet aan op de site dat het artikel direct beschikbaar is . Het artikel (schapen net) is van goede kwaliteit en doet waarvoor het gemaakt is.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885