prijs levering ok

De site bekeken,mijn materiaal besteld,redelijk snel geleverd dus prima firma zal nog bestellen!

Lekker snel

Was makkelijk te bestellen en snel geleverd

redelijk

zou in twee dagen geleverd worden heb na een week zelf gebeld want het was nog niet geleverd bijna twee weken geduurd .

Best ok

Ik had mijn bestelling al geplaatst en daarna pas de reviews bekeken. Even ongerust omdat het een paar dagen duurde voor ik een bevestiging kreeg dat mijn betaling binnen was, maar daarna ging het vrij vlot. Goed op de hoogte gehouden m.b.t. de levering. Na een week was de bestelling binnen.

Goede communicatie

Degelijk materiaal

Goede website, goede producten

Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en tijdige levering

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Prima service en producten

Al een aantal keren besteld en dat is allemaal prima verlopen, laatste keer door Balansen duurde de levering meer dan een week, hiervan was een kleine notificatie fijn geweest,

zeer goed en vlug

zeer goed

De door mij bestelde producten, zijn snel geleverd, in een deugdelijk verpakking In ben zeer tevreden

alles is correct verlopen - bravo!!!!

alles is correct verlopen - bravo!!!!

Goede prijs maar komt het aan?

Pakket snel aangemeld bij PostNL maar daarna geen info meer. Drie dagen later plotseling bezorgt. Geeft geen goed gevoel. Dit kan dus beter.

Zeer snelle en correcte levering TOP

Correcte firma

Na problemen met levering door Postnl kwam alles perfect in orde, dank zij de goede werking van Agrishop.

Er waren 160 kg gaas geleverd bij het tankstation. Dat was niet erg handig. Ze hadden me van het pos

M

Heel tevreden

Ik was van in het begin zeer enthousiast van de levering ,alles was perfect ,en alles is vlekkeloos verlopen ,moet jullie daarvoor hartstikke bedanken,en alles is geplaatst en het is super ,ik wil jullie zeker een foto doorsturen geen probleem ,ik beveel iedereen jullie site aan hier in België ,jullie hebben voortreffelijk werk geleverd. , daarvoor mijn uiterste dank ,

Prima service en verzending

Artikelen snel geleverd . Zeer tevreden

Niet op aan te merken

Product tijdig geleverd, niets op aan te merken.

Precies wat ik wilde

Netjes, op tijd en goed geleverd. Exact wat ik besteld heb

Heel tevreden!

Product als omschreven, goede kwaliteit, snelle en vlotte levering

Mooi vogelhuis en snelle levering

Mooi vogelhuis gekocht. Veel keuze op de website. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Was even puzzelen om huisje in elkaar te zetten, maar de vogels en ik zijn er blij mee

Alles goed en op tijd geleverd

Kwaliteit moet nog blijken, maar levertijd prima

Mooie voederplaat

Vlot geleverd, gemakkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Leuk design. De vogeltjes genieten er al van.

Volledig tevreden over transactie

Zowel de procedure als de kwaliteit van de producten is prima

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885