Lange levertijd en slap hek

Er stond direct leverbaar maar na 10 dagen nog niet bij het postbedrijf aan gekomen Na ruim 14 dagen eindelijk aangekomen En de kwaliteit was minder dan gedacht

Veel te laat geleverd !!

Op de website maken ze vermelding binnen de 2 dagen bij u thuis geleverd . In werkelijkheid duurt het 4 dagen eer ze het versturen ! Wij hadden dit nog besteld om mee op vakantie te nemen maar het pakket is niet geleverd voor we vertrokken waardoor we er eigenlijk niets meer mee kunne doen !

Alles conform afspraak.

Agrishop heeft een snelle afhandeling en een goede service geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de behandeling en service die ik vsn Agrishop heb gekregen.

super

Het is op tijd geleverd. Goed verpakt. Voldoet aan wat er op[ de site beschreven staat

Product voldoet aan omschrijving en verwachting. Ook nog eens snel geleverd.

Goed geregeld

Alles OK daar

Zeer tevreden, nog nooit geen problemen gehad.

Goede prijs en kwaliteit

Had voor mijn paarden een 12 volt accu schrikapparaat nodig en bij agrishop mooie gevonden, geïnstalleerd en werkt prima. VOSS.farming Helos 4, 12V accu 3,2 joule / 9.600 v. Kwaliteit uit Duitsland en mooi complete set.

Traag en onpraktisch

Lange levertijd Wordt niet op adres afgeleverd, Je moet naar een afhaalpunt rijden Je kan evengoed bij de plaatselijke winkel kopen

Slecht

Trage verzending. tegenstrijdige berichten over aflevering. laatste keer geweest !

Onvolledige losse onderdelen

Fijn dat er bij agrishop losse onderdelen te koop zijn voor een dazenval. Echter zijn deze mi onvolledig. Rok/funel gekocht, maar er zat niets bij om de funel mee op te spannen? Ik zie dit onderdeel verder ook niet los te koop, dus wat kun je dan? Nu maar een stuk tuinslang erin gepropt, maar baalde er wel van..

Top site overzichtelijk, en ontzettend ruim aanbod.

Snel duidelijk op de site en goed nakomen van de

Delivered as promised..

Delivered as promised..

De eerste keer een bestelling. Klein dieren afrastering 25 m.

Zeer tevreden over wat ik had besteld. Hetzelfde product nogmaals besteld. Top.

Goede service en na service

Prima prijs-kwaliteitverhouding

Makkelijke website overzichtelijk levering ook prima

Bezorgen bij pakketpunt ging goed

Ondanks dat de website het niet ondersteund blijkt PostNL een pakketpunt als alternatief adres te accepteren

Het artikel wat we hebben besteld was prima in orde. Afscheidingsnet voor de hond. Tijdens vakantie ook veel plezier van gehad. Alleen de levering duurde wel langer dan op de website staat vermeld.

Erg lange levertijd, product op voorraad

Product op voorraad op woensdag besteld en bijna week later op dinsdag geleverd… En dan schermen met alles op voorraad. Dan heeft het geen zin als je vervolgens zo lang moet wachten op je levering.

goede prijs kwaliteit verhouding

Beste dazen val die er is!! En de bestelling was er heel snel!

Goede service en snelle levering

Product was snel leverbaar en is goed

Uitstekende service

Korte levertijd en perfect op tijd geleverd

Eenvoudig bestellen en snel leveren!

Wat betreft bestellen en leveren prima. Het effect van de ultrasone verjager (VOSS) is wisselend. De katten heb ik niet meer gezien. De hond van de buren had nergens last van en liep vrolijk rond. Mijn zoon had er wel last van! Als hij komt moet ik hem uitzetten!

teleurstellend

Wij waren op zoek naar een aftapkraantje om aan te sluiten op een IBC. Via google kwamen me op jullie site terecht waar we het betreffende kraantje aantroffen. De site is erg druk opgezet waardoor je snel het overzicht kwijt raakt. Vervolgens met betalen verliep e.a. ook niet gemakkelijk, nadat ik een paar keer geprobeerd had het proces af te ronden ben ik ermee gestopt en heb uiteindelijk niets besteld. Het kost veel teveel tijd en gehannes om te bestellen op deze manier.

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885