Goede verzorging en goede kwaliteit

Ik ben zeer tevreden met het artikel wat ik had besteld. Betrouwbaar en goede service.

Je krijgt wat je bestelt

Geen probleem om een retourzending te doen

Alles in huis wat wij nodig hebben

Service is lekker. Vriendelijk en snel

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Volgens afspraak. Geleverd

goede producten

zeer tevreden van de producten die ik heb besteld

Alles goed geregeld

Goeie producten Goeie kwaliteit Goeie service

Uitstekende service

Snelle en duidelijke communicatie Goed en hulpvaardig advies Flexibel Betrouwbare afhandeling ook bij terugzending. Gunstige prijs/kwaliteitsverhouding

Verkeerde levering gekregen en werd dadelijk terug genomen en de juist levering geleverd.

ik ben heel tevreden

wel iets later geleverd dan beloofd, maar wel tevreden

Slecht

Heb 14 dagen moeten wachten .naar merdere telefoongspreken

Had 2x VOSS.sonic 1000 ultrasoon afweer met bewegingsmelder besteld. Levering was goed en goed verpakt. Het werkt super. Wij hebben er 1 in de voor en achtertuin. Geen katten meer te bekennen. De kattenbak is nu weer een tuin.

Livraison ok mais articles décevants

Le délai de livraison et le suivi sont impeccable. Les moustiquaires que j'ai commandé ne sont vraiment pas terrible : - les coins ne protègent pas les profilés qui ont été raccourcis, les languettes pvc destinées à retenir la toile se cassent dès le premier usage et ne tiennent rien. Je n'en reprendrai pas.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte afhandeling en verzending

Top verkoper

Producten en prijzen goed, verzendkosten hoog

Producten en prijzen goed, verzendkosten hoog

Bestelling was snel verzonden, duidelijke website en een vlugge reactie gekregen per mail op een vraag over het gekochte artikel

Schapennet

Schapennet is eenvoudig te plaatsen, alleen zakt de bovenkant vh net wel erg naar beneden.

Snelle correcte levering en product zoals beschreven

Prima, super

Vlugge bediening bij online bestelling

Goede ervaring met deze zaak

een goed product en snel geleverd

Had de artikelen pas na ongeveer een week ipv de beloofde 2 dagen

Had de artikelen pas na ongeveer een week ipv de beloofde 2 dagen

Levering goed en snel.

Levering goed en snel producenten zijn goede kwaliteit.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Prijs-kwaliteitverhouding gewoon best en bezorging nog beter , netjes verpakt en waterdicht bezorgd

bizar lange levertijd

ondanks dat alle producten volgens de website voorradig waren en het dus maximaal 2 werkdagen zou duren heb ik maar liefst anderhalve week op m'n bestelling moeten wachten. Bij eerdere bestellingen overigens ook nog nooit binnen 2 dagen iets geleverd gekregen.

Fijne en duidelijke webshop, goede service.

Prima service en prima prijs

Producten doen aan mijn verwachtingen. Een veel uitgebreider assortiment dan bij andere zaken

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire