Filter

Perfect, op tijd geheel volgens verwachting.

Levering geheel conform afspraak: Perfect de

heel veel keus, leuke prijsjes en vlotte afhandeling

staat hierboven al

Gewoon goed en snel!

Snel en goede service en mooie prijs!

Bestelling plaatsen makkelijk, communicatie bezorging liep stroef. Bezorgingsproces liep vast.

Na service kan beter

Te vrede over product en leveringstijd. Spijtig, na service vind Ik minder. Terugsturen van een pakket zou gratis moeten zijn. Dit niet alleen met defect. Enkel om de rede ga ik niet meer bij jullie webshop bestellen

Alles ok

Alles ok

Super service

Ik kreeg hele goede uitleg, service en medewerking via de telefoon. Heel fijn.

goed net

Ik heb een net besteld en wat spullen erbij. Krijg 2 zendingen door 2 bezorgdiensten afgeleverd. Jammer dat het niet gelijk met 1 bezorgdienst kan. deel 1 snel ontvangen, deel 2 (het net) lang op moeten wachten. Het net voldoet aan de beschrijving en mijn verwachtingen, ben zeer tevreden hiermee.

Snelle levering, goede artikelen graag weer

Snelle levering, goede artikelen graag weer

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede producten Snelle levering Goede kwaliteit

Was top

Prima en netjes

Alleen de dagen tot levering kloppen wel eens niet.

Snel service, goed prijs/kwaliteit

We hadden een rol schapengaasgekocht voor op de camping en zijn er heel blij mee,mooie stevige pennen en stevig gaas,onze Friese stabij kan geen kant meer op.

Herinneringsmail gehad van iets wat op dat moment niet geleverd kon worden daarna besteld en vlot gekregen.Goed geregeld.

Ontevreden

Bestelling duurde erg lang, besteling geannuleerd

Goed product, lange bezorgtijd

Product prima verpakt en werkt naar behoren, bestel wel op tijd want het duurt ruim 1,5 a 2 weken voordat het binnen is.

Gevraagde produkten: prima. Leveringsprobleem: transporteur was zogezegd langsgekomen, nooit gezien

Producten: in orde. We waren thuis als leverancier ging komen, niemand gezien…Zelf moeten uitzoeken in welk afhaalpunt hij het geleverd had.

Duidelijke afhandeling en vlotte verzending

Een duidelijke website. Het product voldoet aan de verwachtingen. Het product is vlot verzonden.

Lange levertijd bezorging ????

Lange levertijd . Bezorging

Tevreden klant

Pakket tijdig geleverd. Goed verpakt. Omheining voor onze pup voldoet. Goede kwaliteit. Makkelijk te plaatsen. Ik koop hier terug.

Product werkt uitstekend!!!

Het kattenschrik apparaat werk prima geen kat meer gezien

Zeer goede prijzen en perfecte communicatie

Een aanrader goed koop degelijk snelle levering TOP

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885