Filter

top ervaring

snelle levering en een goede kwaliteit

Ik had iets besteld en dat kwam niet echt na een paar dagen binnen. Toen heb ik een hele aardige dame aan de telefoon gehad en die is erachter aan gegaan. Super geregeld!

steeds correct en kwalitatief

steeds een snelle levering en steeds de juiste kwaliteit zoals vermeld

top webshop

top webshop - snel en goede prijs/kwaliteit

Slechtste website waar ik heb gekocht.

Eigenlijk kan ik hier nog geen antwoord op geven, want ik zit vanaf het moment dat ik bestel 28 april nog steeds te wachten op mijn bestelling. Daar gaat mijn moederdagcadeau. Bedankt hoor !!! Maar ja corona is het probleem. En een track en trai code die uit Hamburg moet komen bevordert ook de snelheid van leveren. Wel op de side vermelden dat het artikel beschikbaar is en met 1 a 2 dagen geleverd kan worden. Bedenk me eigen wel even voor ik weer wat bestel bij jullie.

Vlotte levering

Ruim aanbod en snelle levering. Wel fikse prijsverhoging

Te laat en dat na meervoudig contact.

Levering niet volgens de afspraak. Dit was een belangrijke waar ik met klem over heb gebeld. Meermaals aangegeven (ook op de mail) dat als ze ook maar vermoeden dat het mogelijk niet op een bepaalde datum binnen zou zijn, dat ik het product niet zou bestellen maar ergens anders zou halen. Geen fatsoenlijke excuses of enige compensatie of wat dan ook over ontvangen. Product zelf is prima, service is belabberd.

Levering en product

Goede info omdat de bezorging was vertraagd

Snelle reactie ook bij oneffenheden snel opgelost.

Er was een defect apparaat en dit is snel vervangen door een nieuwe!

goede producten

goede producten, geen snelle levering

Goede communicatie en snelle levering

Producten zoals beschreven. Snelle levering en een goede communicatie

bestelling kwam erg laat

pas bij navraag hoorde ik dat de bestelling vertraagd was en daarna kwam het nog later dan beloofd.

Correcte shop.

Goede aankoop, levering en correcte verwerking van betaling.

Goede bereikbaarheid! Snel antwoord via mail.

Snelle levering van 1e deel bestelling. Tweede deel duurde toch wat langer, daarover gemaild en kreeg snel antwoord.

Bestelling wordt niet geleverd

Wat een teleurstelling! Na bijna twee weken is onze betaalde bestelling nog steeds niet geleverd. Dit ondanks ze op de site vermelden dat alles op voorraad en dus snel leverbaar is. De telefoon nemen ze niet op; je krijgt een bandje. Op de mail reageren ze wel. Vol beloftes voor snelle verzending maar helaas maken ze die niet waar.

kwaliteit prima, verzending zeer traag

Goed spul, mooie prijs (schrikdraad) Als er op de site staat dat de levertijd 1-2 werkdagen is, vind ik leveren op de negende werkdag na bestellen echt slecht. Op de vijfde dag kwam er een mail dat het iets langer ging duren. Puntje om te verbeteren!

Garantie

Bij mij is binnen garantie termijn de voeding stuk gegaan van schrikdraad systeem, na contact is er direct een nieuwe op gestuurd. Top

Snel, klantvriendelijk en meedenkend

Altijd fijn wanneer bedrijven meedenken. Doen wat ze beloven.

Gewoon kei goed!

Goede kwaliteit voor een gunstige prijs, snelle en correcte levering.

Levering was snel

Snelle levering en goed verpakte producten. Alles werkt naar behoren.

Kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en kwaliteitsproduct

Zorgvuldig ingepakt.

De artikelen zijn zorgvuldig ingepakt en optijd geleverd.

Een product wat in voorraad is weken later pas bezorgd word vind ik persoonlijk verkeerde voorlichti

Jammer

5 Ohrstedt-Bhf Nord