Filter

Snelle en goede levering

Product voldoet precies aan de omschrijving

zeer snelle levering

Produkt was als beschreven en werkt naar behoren

Goed geregeld

Goeie prijs/kwaliteit

De geleverde producten zijn naar wens

Kwaliteit goed en stipt op tijd

Wat ik bestel krijg ik en op het afgesproken tijdstip.

Uitstekend. Net als vorige keer.

Uitstekend. Net als vorige keer.

Veel keus, goed verpakt, te lange levertijd

Mooi vogelhuisje gevonden op deze website. Helaas duurde de levering op een artikel wat gewoon op voorraad was 2 weken. In de huidige tijd kan dit niet meer vinden wij. Verder was alles goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten.

Goed, maar langzaam

Agrishop heeft nette spullen tegen goede prijzen, maar de levering duurt veel te lang. Er stond dat het nu door post.nl gebeurde, die normaal de volgende dag bezorgd, maar helaas duurde het veel langer............weer. Lag dus eerder niet aan DPD.

correcte levering, en geven steeds antwoord

prima en binnen de verewachtingen, kwalitatief materiaal

De deals zijn goed

Slechte bereikbaarheid niet altijd iemand bij de telefoon waardoor je lastig dingen kan uitzoeken.

Goede service van bestelling tot levering!

Heel vlotte afhandeling van bestelling tot en met levering van de producten !

Snel, goed en redelijk geprijst

Onze ervaring was goed en dat hebben we al gedeeld op facebook. Resultaat was dat er veel bestellingen zijn geweest nav onze aanbeveling.

goed mits wat geduld

goede kwaliteit alleen het leveren is minder vlot.als je daar rekening mee houd is het een prima webshop. en jammer dat je niet met bancontact of QR code kan betalen

bestelling eenvoudig - levering drama - afzeggen bestelling super

Ik had spullen besteld, snel gevonden en betaald, maar levering duurde te lang. Uitleg gekregen vanwege corona en beperkt aantal mensen bestelling iets later leverbaar, maar toen was het niet meer nodig om de spullen te ontvangen. Levering heel eenvoudig afgezegd en geld terug gekregen. Overall super customer service. Zou ze wel aanbevelen, maar alleen wanneer evt volgende levering wel snel plaats zou vinden.

Goed product

Zeer snel geleverd. Goed product

Mijn bestelling van 15 april is nog steeds niet geleverd.

Bestelling nog niet geleverd. Ik heb wel bericht gekregen dat het wat langer kon duren, maar het duurt nu wel erg lang....,

Ik kreeg een lege accu opgestuurd

Ik kocht een hoop materiaal om een weide in te richten helaas deed het mobiele schrikapparaat niks en bleek dat de accu leeg was. Dit was een systeem wat met een zonnepaneel werkte maar deze laadde de batterij niet op wat ook niet heel duidelijk was in de omschrijving. Dus zonder volle batterij deed hij niks. Dus moesten we snel een andere oplossing verzinnen omdat de dieren de wei in gingen. Dus een andere batterij geregeld en deed hij het alleen met veel te weinig voltage op de draden we hebben alles gecontroleerd en alles aangesloten zoals de zeer beknopte beschrijving vertelde. Meerder e-mails gezonden naar agrishop en wilde ze me een nieuwe accu opsturen maar beetje zonde omdat we al een andere hadden. De tester leek ook niet te werken en daarop kregen we aanbod daarvoor een nieuwe te sturen, maar dat gebeurde niet er kwamen meer e-mails dat we vanalles moesten fotograferen en dat ze dan konden meekijken. Dat gedaan en kwam er weer mail dat we nog meer moesten laten zien. Maar gewon geen tijd voor gehad nog om steeds naar die wei te gaan. Dus kreeg ik nu weer een mail dat ze een nieuwe accu hebben opgestuurd?? Dus beetje vaag dit dus weet ook niet goed wat ik van ze moet vinden. Het rare was als eerste van de klok dat de verpakking al geopend was dus denken we dat we een retour artikel hebben gekregen welke dus al niet naar behoren werkte. Ze boden aan om alles terug te nemen maar inmiddels gaat dat niet meer de verpakking is al weg en dat ding staat bij de wei. Dan moet ik eerst iets anders hebben. Ik kan geen dieren zonder stroom op de draad laten staan dus we waren even aan bedenken hoe dit verder op te lossen maar met een nieuwe accu zijn we er niet omdat we nog steeds niet op de manier hoe de tester hoort stroom meten op de draad. We meten pas wat als we uiteinde tester die in de grond moet op de aardpen houden dus dat is raar..

Top ervaring!

Super blij met ons 50 meter net voor de hond! Viel wel wat buiten ons budget in verhouding met een grondpin maar voor haar veiligheid was dit de beste optie. Milka heeft namelijk een hoog vluchtgedrag, schrikt vrij snel en kan daarom niet los van de riem. Ze is inmiddels ruim 5 jr oud en we gaan nu ook nog eens voor het eerst kamperen met haar maar aangezien ze snel schrikt zagen we het al gebeuren: de lijn aan de grondpin die tussen alle stoeltjes en de tafel door ging in haar vlucht... verdere uitleg niet nodig denk ik! We hebben het net hier in het park eerst neergezet om te kijken hoe of wat en zodat ze daar alvast kennis mee kon maken. 1 groot succes! Ook de hondjes uit de buurt kwamen gelijk even kijken en hebben samen met Milka ruim anderhalf uur heerlijk lopen ravotten binnen de omheining! Over 3 weken de vuurdoop op de camping, hopelijk is ie ook een beetje ontsnappingsproof!

Verkeerde zending, gauw opgelost

Het ging allemaal heel vlotjes, ik kreeg een verkeerde zending thuis(wat altijd kan gebeuren natuurlijk), dat was met een telefoontje super snel opgelost. Binnen 2 dagen de goede zending binnen met het goede produkt.

bestellen gaat goed leveren niet

ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten 14 april besteld 19 april verzendklaar gemaakt maar nog niets ontvangen

Slecht

Bestelling gedaan 24 /04 Nog altijd niks ontvangen 4/05 Al 10 dagen en nog niks ontvangen . Mijn paarden moeten in die weiden geen gras meer had ik dit op voorhand geweten.

Telefonisch onbereikbaar, zelfs een simpel klein artikel wordt niet binnen 4 dagen bezorgd!

Nu al spijt dat ik hier iets heb besteld!

Slecht

De artikelen waren in voorraad en leverbaar op 3 werkdagen. Na 14 dagen !!! mocht ik uiteindelijk de artikelen ontvangen.

Snel en terzake doend antwoord op vragen Correcte afhandeling bestelling

5 Ohrstedt-Bhf Nord

Wester-ohrstedt 25885