Filter

Niet positief

Veel te lange levertijden en telefonisch niet bereikbaar

Ruim assortiment, snelle en zorgvuldige levering

Ruim assortiment, makkelijk te bestellen en een snelle zorgvuldige levering van Voss petnet+ omheiningsnet donker groen, H 65cm x 10 meter. Alles perfect verlopen.

Perfect materiaal en snelle levering

Perfect wat ik zocht en snel geleverd.

Voldoet

Heel slecht

Nagenoeg geen communicatie mogelijk. Dagenlang alleen een bericht wij zijn in gesprek. Ook de toegezegde levertijd niet nagekomen. Ook de keuze van DPD is niet goed. Naruim 2 weken kwam het bericht "in de loop van de namiddag" en...... dus niet, de gehele dag zitten wachten tot 22.00 uur maar niets. Eerst de volgende dag pas geleverd.

Correct en goed de spullen afgeleverd

Positief

Makkelijke site, juiste communicatie, en snelle levering

Snelle levering mooi product.

Product snel geleverd en juist omschreven. Ga zo door.

Professioneel

Je word goed geholpen, weet je iets niet, geen probleem bij Aveve staan ze je graag te woord en zijn ter zaken kundig

Het retourneren was wel wat werk, maar werd daarna snel opgepakt.

Levertijd weerhoud me van meer bestellen.

Wilde heel graag een mobiele ren voor mijn kippen, alhoewel het net van 50 mtr. kwalitatief voldoet ergerde ik me aan de lange levertijd ondanks dat het product voorradig zou zijn. Ik als klant betaal meer dan genoeg voor de transportkosten en snap niet waarom het dan een week moet duren. Dit is een vaak gehoorde klacht bij de Agrishop, maar blijkbaar is dit commercieel gezien ingecalculeerd. Ik vind dat een gemiste kans, en ik kies er dan toch voor om overige materialen bij een (snellere) concurent te bestellen.

makkelijke website, alles goed te vinden!

Heel gemakkelijk, vlug te bestellen en vlug geleverd volgens afspraak!

Lang gewacht op bestelling

De houten palen die ik bestelde kwamen 2,5 week later dan besteld. Niet wat ik van Argishop ben gewend. Als ik dat van te voren had geweten, had ik ze bij de plaatselijke bouwmarkt gekocht en meteen kunnen gebruiken.

Matig

Helaas duurde het best lang voor we als binnen hadden alles zou er zijn maar kwam in twee zending binnen bijna week verschil

Vlot, vriendelijk, helder

Snelle leveringen en een zeer goede service.

Snelle leveringen en een zeer goede service.

Levering ging niet zo vlot

Product is in orde maar levering duurde vrij lang. Heb moeten mailen waar pakje bleef

Pieptoon

Agrishop verkoopt hoorbare kattenverjagers die ook je buren dan uit de tuin wegjagen. Zie ook https://mobile.twitter.com/Pieptoon2 En www.pieptoon.jouwweb.nl

Tevreden

Goede keuze in artikelen. Prima prijs. Duurt ongeveer 10 dagen voordat de bestelling vanuit Duitsland binnen is. Dus wel even geduld hebben.

Lange levertijd

Zeer blij met het produkt, enkel 3 weken geduurd voor levering. Blijkbaar was er een logistiek probleem!

Levering duurde erg lang

Het product is geleverd zoals besteld, de levering heeft echter 10 dagen geduurd.

Kompleet pakket voor een mooie prijs

Super tevreden over de inhoud van het beveiligingspakket alsook de snelle levering.

Zeer slecht

Zeer slechte service