Filter

Duur en retour

Het retourneren moet ik zelf betalen, vind ik geen goede service! Jammer geen aanbevelingen!

Correcte opvolging en levering.

Eerste bestelling en duidelijk voor herhaling vatbaar !

Geen snelle verzending

Verzenden duurt lang, niet snel zoals op de site wordt vermeld helaas.

De bestelde artikelen waren lange onderweg

We hebben lang moeten wachten op de bestelde artikelen. Wellicht dat dat aan de vervoerder ligt. Maar het inpakken van de goederen duurde ook lang. En gebeurde blijkbaar op twee verschillende locatie waarna het eerst naar Duitsland ging?

Snelle levering, degelijk materiaal.

Snelle levering, degelijk materiaal.

Had mijn twijfels over het goed functioneren van een Voss 360 °, het antwoord blijkt te kloppen.

alles is prima verlopen

duidelijke website vlotte verwerking en levering

Goed geregeld.

Nette afhandeling

Snel, goed en prettig geprijsd

De koop gaat gemakkelijk. Betaling gaat prima, verzending snel.

Was prima

Duidelijke site niks mis mee

Goede producten stipt geleverd

Goed product en verzorgde levering

Binnen de afgesproken tijd ontvangen.

Degelijk product, voldoet aan mijn verwachtingen.

Geen telefonisch contact kunnen leggen !!

Omdat ik een vraag had over een product wilde ik telefonisch contact leggen..... Ik kreeg een antwoordapparaat met de mededeling dat i.v.m. onderbezetting de telefoon niet beantwoord kon worden...... Erg klant onvriendelijk !!!

Afspraken goed nagekomen

Alles uitstekend wat afspraak betreft alleen de verpakking was ernstig beschadigd echter geen missende onderdelen

zeer goed

Goed ,helemaal in orde. Dank jullie wel. Zal nog beroep doen op jullie. Dikke duim.

heel lange wachttijd voor de levering

ben wel tevreden met mijn bestelling, maar moest wel meer dan een week wachten eer ik mijn bestelling had.

Goede prijzen voor de producten. Wij kunnen onze hondjes meenemen en de tuin afbakenen top!

Communicatie onvoldoende

Bestellen van artikel gaat vlot en dan volgt er daarna een bericht dat het in het bestel systeem zit en aangemeld bij dpd. Daarna is het stil, dagen blijft het staan dat het aangemeld is en toen had ik het gevoel dat dit een onbetrouwbaar bedrijf is. Uiteindelijk na een week bericht gehad dat het onderweg is en toen heeft het nog 4 dagen geduurd voordat ik het in huis had. Als ik dit van te voren had geweten of er had een bericht geweest dat het vertraging had opgelopen dan was mijn vertrouwen in dit bedrijf groter geweest.

Prima produkt voor nette prijs

Een ontzettend handig en eenvoudig op te zetten afzet net van 25 meter gekocht om de hond binnen de tuin te houden. Het resultaat was top!

Goede service. Bezorging wel minder snel

Afhandeling, retour en garantie zijn altijd goed bij Agrishop.nl! Bezorging gebeurd vanuit Duitsland en duurt meerdere dagen.

Correct

Reeds verschillende malen besteld bij Agrishop en altijd correct .

Transport was meer dan slecht

Ondanks melding afgeleverd, geen pakket gevonden

Lange levertijd

Site zegt dat het op voorraad is en snel word verzonden. Na bellen werd het pakket is waarschijnlijk dezelfde dag verzonden, niet dus. Als het pakket dan uiteindelijk verzonden word duurt het nog 5 werkdagen voordat dpd bezorgt … Is niet meer van deze tijd.

alle prima verlopen.

5 Ohrstedt-Bhf Nord