Filtre

Snel geregeld

Een alarm voor mijn zus van 81 was snel geregeld en doet het goed!

Uitstekend gegaan

Uitstekende service!

Rollator is perfect teruggenomen nadat mijn moeder zich er niet lekker bij voelde; prima service zonder ‘maar’.

Werkt uitstekend!

Fijne hulpmiddelen en snelle, vriendelijke levering.

Professioneen en vriendelijke mensen

Bed toilet rolstoel etc. Alles zeer snel en persoonlijk geleverd. En ook weer opgehaald. De rolstoel heb ik nog even nodig. En een vierpoot.

Voor het eerst maar niet voor het laatst

Heel goede service en snel geholpen en wat niet goed was , de andere dag weer omgeruild. Keurig.

Heel goed bedrijf, goede hulp en op tijd geleverd en door de chauffeur keurig alles in elkaar gezet. met goede uitleg.

Zeer slecht.

Had de duurste variant van een elleboog brace besteld. Na twee keer dragen liet de lijmlaag van de binnenvoering los. Dag €60.

Vriendelijk en rustig geholpen

Ze wisten en voelde goed aan wat moeders nodig had en wat ze zocht.

Goede uitleg

Netjes op tijd en volgens afspraak zijn de bestelde artikelen geleverd.

Goede kwaliteit

Tevreden

Erg behulpzaam en snel

Er ging wat mis bij het bestellen van een hoog-laag bed maar dat werd snel en vriendelijke gecorrigeerd door de klantenservice. Erg fijn.

Het artikel voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.

Is heel makkelijk in gebruik. Gipsspalk blijft helemaal droog.

Prima, goed materiaan geleend, op afgesproken tijd geleverd.

Top geregeld

Verhuur was snel geregeld en alles zeer hygiënisch

Keurige afhandeling bestelling verkeerd product

Ik had voor mijn hoogbejaarde moeder Absorin incontentiemateriaal moeten bestellen maar was op de site uitgekomen op een wasbare onderbroek van Vida, het verkeerde product. De annulering is naar behoren uitgevoerd, alleen was ik even vergeten dat de betaling via Buckaroo was gegaan. Daar werd ik door de vriendelijke verkoopmedewerkster op gewezen.

Goede service en duidelijke communicatie.

Ben door Vegro prima geholpen en zeer tevreden over de wijze waarop.

Prima service!

Leveren van een patiënten bed voor in de woonkamer volgens planning. Heel tevreden over het leveren en weer ophalen.

Goede bezorging en perfect geregeld.

De medewerkster is vriendelijk, neemt alle tijd voor je en denkt met je mee.

Vriendelijke medewerkster, die meedacht over de hulpmiddelen, die ik na mijn operatie nodig zou zijn. Ze nam er echt de tijd voor.

Bevalt prima, maar ik gebruik het nog maar zo kort , dat ik nog geen goede beoordeling kan geven.

top!

goede gebruiksvriendelijke site, tevreden met de levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

Vegro levert degelijk materiaal en ook het personeel denkt mee met de klant

Ik heb de afgelopen maanden heel wat bij Vegro gekocht, een rolstoel, een rollator, een overzet toilet, een douchestoel en een bedhek. Deze artikelen zijn allemaal keurig afgeleverd door de monteurs en prima in elkaar gezet met uitleg.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE