Filtre

Hele snelle accurate service

Snel, prettig, goede informatie en communicatie

Volop keuze in hulpmiddelen

Fijn

Snelle levering en goede uitleg aan de telefoon

Snel en klantvriendelijk

Zaken werden snel geregeld en een probleem werd direct en goed opgelost.

Slechte kwaliteit van het product

Een bed tafeltje waar het fineer direct vanaf bladdert. Een trieste kwaliteit.

Alles is duidelijk op de website. Artikelen waren snel binnen.

Snelle service en deskundige medewerkers

Met spoed een rolstoel en ziekenhuisbed nodig. Levering dag erop, bed werd in elkaar gezet en kreeg een deskundige uitleg over beide artikelen. 2 dagen later een kussen nodig voor de rolstoel en om gewoon te kunnen zitten in eem stoel. De medewerkster wist, na het stellen van wat vragen, precies welk kussen het beste zou zijn. Niets anders dan lof.

Goede en snelle service

Enorme hulp en gemak bij mijn revalidatie

Goede service!

Netjes,snel en goede service

Tot nu toe heel tevreden

Zeer snelle bezorging van gehuurde hometrainer

geweldig

geweldig

Snel en schone levering van gevraagde spullen.

Belde s-middags op naar Vegro en de volgende ochtend werd alles al geleverd. PERFECT!

Fantasties

Ik belde en ze gingen gelijk aan de s lag voor me en alles kon

Helle goeie trippelstoel en andere hulpmiddelen!

Vegro is echt voor mij nummer 1 zorgwinkel in Nederland. Je hebt echt alles om je zorg /herstel/hulpmiddelen etc zo goed mogelijk te doen. De medewerkers van Maasstad weg in Rotterdam zijn ook altijd super vriendelijk/professioneel en behulpzaam. Op de webshop kan je ook heel makkelijk uitleg en je hulpmiddelen vinden. En de medewerkers van de klantenservice staan ook klaar om je te helpen. Ik hoop dat je Vegro niet nodig hebt en heel gezond en wel bent. Maar mocht je toch iets nodig hebben voor je zorg of gezondheid dan zou ik voor Vegro kiezen!

rollator besteld, na een misverstand keurig gebracht en in elkaar gezet door een vriendelijke meneer van Vegro. Ik ben erg tevreden, zowel voor het meedenken als het artikel zelf.

Geweldig en snel bezorgd

Voor herhaling vatbaar

Op zaterdag (op het laatste moment) gebeld en maandag al een bed in mijn woonkamer. Daarna nog een tafeltje besteld en die was er de volgende dag! Super snelle levering en de mensen denken met je mee. met 1 woord: TOP!

Snel makkelijk en perfect.

Snel geleverd en prima hulpmiddel!!

Ik ben er echt blij om dat ik de spullen mocht lenen. Ben echt tevreden

Ik ben er echt blij om dat ik de spullen mocht lenen. Ben echt heel tevreden. Goede service en snelle afhandelingen. Zeker aan te raden bij anderen.

Niet onverdeeld prettig

Vooral mijn overleg over de bezorg tijden stuitte bij de telefoniste op tamelijk veel irritatie en tegenwerking. Ik vroeg naar bezorging smiddags omdat ik smorgens heel veel hinder van mijn handicap ervaar en zeer moeilijk opstart. Zij leuk hier geen oren naar te hebben en begin uiteindelijk zelfs te dreigen dat als ik smorgens niet de deur opendeed ik grote kans liep van de lijst verwijdert te worden! Uiteindelijk werd de trippel stoel toch smiddags besteld en was op zich prima. Jammer, om van mensen afhankelijk te zijn die niet begrijpen wat een beperking kan zijn.

prima kwaliteit

goed en vriendelijk winkelpersoneel

Goede service een luisterend oor en met je meedenken. En je alle mogelijke hulp geven i.d.n.

Heb nog niets gebruikt

Nog geen product gebruikt binnen kort wel

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE