Filtre

Aanschaf van een sta op stoel, prima uitleg en daarvoor ruim de tijd genomen en gekregen van de verkoper en nog plezierig in de omgang geweest

Goede en snelle service

Zoals mijn onderwerp al zegt. Hele goede en snelle service!

Prima en heel goed geregeld. Zeer prettige bezorging en aflevering.

Wij hadden eerst een rollator bij een andere firma besteld, maar deze moesten we zelf in elkaar monteren. VEGRO heeft dat compleet gedaan voor een luttel bedrag van € 14,- Dank daar voor.

Alles wordt keurig afgeleverd en toen er problemen waren met een matras is dit supersnel opgelost naar tevredenheid.

Geweldige service!

Nu paar keer een hulpmiddel voor mijn moeder besteld. Heel makkelijk te regelen, zowel telefonisch als via website. Volgende dag waren hulpmiddelen al in huis. Zooo fijn!

Fijne service

Makkelijk bestellen online, en fijn om het zelf in te kunnen leveren

goede verpakking

Ik had na mijn operatie snel een rollator nodig en dat is prima gegaan.

Goed en snel geregeld

Wij hebben een zeer goede ervaring met het leveren van het hulpmiddel. De bezorger was erg behulpzaam.

Mijn ervaring is een heel goede en fijne. Vriendelijke mensen die behulpzaam en meedenkend zijn. .

Gewoon goed

Zie hierboven

Vlot en vriendelijk

De hulpmiddelen waren snel in huis. Helaas was 1 onderdeel defect, hiervoor heb ik een dag later een vervangend artikel gekregen.

Prima bedrijf snelle levering

Internet web winkel was goed bereikbaar voor mijn bestelling

Super leuk

Makkelijk te gebruiken en vriendelijk

Goede service en snelle levering

Klantvriendelijk, heel erg vriendelijk van telefoon medewerkers tot aan de bezorging! Erg tevreden

Alle medewerkers zijn ontzettend aardig. De telefonistes, de bezorgers, iedereen is erg vriendelijk. Aangevraagde artikelen komen op afgesproken tijd. Ik ben zeer tevreden!!

Prima, snelle levering.

Snelle levering.

Geweldige dienstverlening

Verbandschoenen nodig, kleine maat was niet op korte termijn leverbaar, medewerker heeft gezocht voor een paar in een andere kleur en de bestelling werd dezelfde week afgeleverd. Topservice. Dankjewel!

Blij

Ben er heel erg mee geholpen En fantastisch dat de bezorger het geplaatst heeft Overal word alles bij de deur afgeven

Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website. Snelle levering.

Vriendelijke mensen goede service en zeer behulpzaam

Goed en correct

Alles werkt eenvoudig. Artikelen worden op tijd gebracht, en wanneer retour ook weer op tijd opgehaald. Met een bevestiging. Zeer netjes en goed.

Geweldige snelle service!

S’avonds besteld en het werd de volgende dag al geleverd. Daarbij werd alles netjes op zijn plaats gebracht en in elkaar gezet.

Betere,druk verdeling en dus minder pijn.

Het is even wennen met lopen omdat je de kruk iets anders optilt. Ik heb er al vanaf de eerste dag dat ik ze ging gebruiken plezier van de druk op mijn handen en polsen zijn veel minder. Ook blijft de schouder laag. Wel goed afstellen met de fysiotherapeut. By

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE