Filtre

Snelle levering en ruim assortiment.

Voor mijn medische hulpmiddelen is er maar één leverancier voor mij: Vegro.

Handig hulpmiddel, relatief lage prijs.

Een Etac snijplank (fixeerplank) gekocht. Handig hulpmiddel. Helaas drie grote mankementen. De klemmen gaan stuk (5é in 5 jaar, m.i. constructiefout). Barsten bij de gaten aan de rand (idem). Het inzetplateautje met pennen sluit niet goed, wisselende tolerantie. En de 9 pennen moet telkens punten aan gemaakt voor vastpinnen vruchten. Etac is vooralsnog niet van zin dit te verbeteren.

Vlotte bestelling, adequate afhandeling, goede service

Vlotte bestelling, adequate afhandeling, goede service

robuuste douchestoel

douchestoel zonder wielen: eenvoudig en robuust met brede zitting

Prima service.

Service met gemak

Vriendelijk bij bestellen, service met brengen/ophalen. Alleen de rolstoel zelf gaf wat ongemak

Snel en eenvoudig

Snel en eenvoudig dienst.

betrouwbare leverancier, onoverzichtelijke website

Mbt krukdoppen. In de standaard website vind ik niet de krukdoppen, die ik wil, namelijk doppen extra stevig 22mm. Uit ervaring weet ik dat jullie ze hebben, maar ik moet er expliciet naar zoeken. Bovendien vind ik de gebruiksduur van zo'n extra stevige dop erg kort (14 dagen max). Ik ken helaas geen beter alternatief.

Omdat het nooit op voorraad is,wat ik besteld

Slecht omdat het nooit direct geleverd kan worden

Aardige medewerkers

Top bedrijf

Spullen helaas besteld en keurig geleverd op tijd en zeer nette bezorgers

Ontzettend goede service

Vrijdagavond online een kinderrolstoel aangevraagd, zaterdagmiddag werd het geleverd. Er werd nog netjes vantevoren gebeld over het tijdstip van leveren en bij het afleveren werd de werking van de rolstoel nog even gedemonstreerd. Kan niet anders zeggen dan bijzonder positief verrast te zijn door de goede service!

super snel geleverd

Snel en netjes in huis geleverd en een goede uitleg

Het was goed alleen 1 vreemde man durfde niet binnen te komen vanwege de kat

Aantal keren besteld en altijd goed en snel geleverd. Service staat hoog in het vaandel, zowel bij het bestellen telefonisch of online, als de aflevering. Duidelijke website, ja een zeer tevreden klant

Snel en goed

Heerlijk zo'n bedrijf, we hadden adhoc een rollator nodig en die is snel en keurig afgeleverd. Top!

Het enige nadeel: ze waren vergeten een SMS te sturen met bezorgtijd. Verder alles naar wens verlopen.

Fijn dat materiaal geleverd is, maar in service is een en ander misgegaan

Verkeerde krukken meegegeven (twee echter krukken) en verkeerd afgesteld Volgens site was verhoogd toilet aanwezig en leverbaar; dag later kreeg ik te horen dat dit niet juist was. Blijkbaar zit er een verschil wat in theorie uitleenbaar is en wat in werkelijkheid voor handen is. Dit voelt niet goed voor een klant. Uiteindelijk is deze toilet verhoging wel op tijd afgeleverd.

Geweldige ervaring. Dit bedrijf heeft klantvriendelijk zijn, hoog in het vaandel staan. Daarbij komt nog het grote assortiment, de snelle bezorging en de manier hoe het retourneren/annuleren wordt afgehandeld. Chapeau

Geweldig.

Zonder problemen artikelen ontvangen en op de aangegeven tijd

De ene dag besteld en de volgende dag geleverd

Goed product

heel goede zorg.

Je wordt goed geholpen, alles wat je nodig heb is prima in orde.

heel goede zorg.

Je wordt goed geholpen, alles wat je nodig heb is prima in orde.

Alles werkt

13 Vennestraat