Filtre

Snel, correct en behulpzaam

Goederen werden ondanks dat er een verkeerd adres was doorgegeven en na retourzending van post. Nl was geweest snel naar het goede adres verzonden. De prijs van de artikelen was ook prima, nog goedkoper dan met korting in de zorgwinkel.

goede producten voor de gehandicapte mens

Service goed product niet.

Tot 2 x toe een rollator met duwstang besteld van ruim 500,00euro. De eerste kreeg ik niet op de rem met één hand en de tweede ook niet. Oplossing niet. Dus maar geen derde besteld.

Snelle levering en goede service.

Prima, Vegro levert snel en je ontvangt prima spullen.

Makkelijk en snel

Hulpmiddelen zijn makkelijk en snel te regelen via de website en/of telefonisch. Ik heb niks te klagen.

geweldige service

ik kwam voor het eerst bij jullie via kennis van mij ben netjes behandeld door sandra leuke prijs rollator gekocht dank je wel

Alles snel en picobello verzorgd!

De STERREN spreken voor zich!!

Heel goed!

Snelle levering, door ontzettend vriendelijke bezorgers!

Kort maar krachtig!

Ik wilde een rollater uit proberen en ik had na 1 dag deze keurig thuis gebracht. Ik kon hem door een elleboog breuk niet gebruiken. Volgende dag keurig opgehaald.

Prima service.

Fijn dat je per dag een rollator kan huren. Men kom afspraken na en zijn op de afgesproken dag op tijd!

Goede afhandeling

Zeer vriendelijke medewerkers, denken mee, goed advies en alles snel bezorgd.

werd prettig en vriendelijk te woord gestaan en aan de benodigde. materialen geholpen

Mijn ervaringen zijn positief zowel persoonlijk als telefonisch

Gewoon een goed

Het is vooral heel fijn dat je in je eigen geschiedenis kunt kijken, dat maakt het vinden van de gebruikte artikelen heel gemakkelijk

Over het algemeen prettige en goede artikelen, behalve de rolstoel

Moeizaam om te bewegen, vooral omdraaien.

De bezorging is heel snel, wat ontzettend fijn is.

snelle levering, goed produkt

Na de aanschaf van een nieuwe rollator (monteur aan huis) bleek nog dezelfde dag dat één van de wieltjes niet goed draaide, ook wiebelde de rollator enigszins. Meteen gebeld en vriendelijk geholpen. In eerste instantie werd reparatie aangeboden, maar uiteindelijk werd mijn rollator omgeruild voor een andere. Prima service!

snelle bezorging

Snelle bezorging, met goede uitleg

Een aankoop van een sta opstoel ter vervanging van een niet lekker zittende huurstaopstoel

De aankoop van een stopstoel zou op 3 november plaatsvinden, maar er was een defect aan. Stoel dus niet omgeruild maar weer meegenomen. Niets meer van Vegro gehoord, tot 7 november. Ik ben dus niet van plan om de huurprijs over 3-112 tm 8-11 te betalen.

Vakkundig en vriendelijk personeel.

Volgens afspraak mooi optijd geleverd.

Volgens afspraak op tijd geleverd, bezorger heeft de spullen keurig binnen gezet.

heeeel tevreden

ik ben superblij met het product

snel geleverd

Prima winkel

netjes bezorg. vriendelijk, netjes in elkaar gezet.

netjes bezorg. vriendelijk, netjes in elkaar gezet.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE