Filtre

Heel vriendelijk en zeer kundig geholpen!

Had dit nog nooit eerder nodig gehad. Had per direct een rolstoel nodig. Heb opgebeld naar hoofdkantoor en zij hebben direct naar de dichtsbijzijnde ‘winkel’ (Maasstad boulevard in Rotterdam) gebeld. De rolstoel werd aangepast naar de behoefte en werd helemaal uitgelegd door de vriendelijke dame met de nodige humor om het allemaal wat minder beladen te maken. Top ervaring!

Uitstekende organisatie.

Heel erg gemakkelijk om enkele hulpmiddelen te krijgen bij revalidatie na een nieuwe knie.

??

Snelle bezorging en goede uitleg als je informatie vraagd

Goed materiaal snelle levering goede service

Kan beter

Dekenboog online besteld en thuis laten bezorgen, dit ging snel maar helaas moest ik toch nog naar de winkel omdat de Dekenboog niet klopte. Het waren 2 dezelfde bogen dus niet aan elkaar te klikken.

Accuraat

Tevreden met de service

Prima afgeleverd en degenlijk artikel

Het artikel werd snel en in een goedestaat afgeleverd. Het voldeed goed aan de behoefte.

Prima gegaan. Via internet besteld en bezorgd zoals afgesproken via de mail.

Prima, alles netjes geregeld en snel bezorgd

Goeie service, snel en netjes bezorgd

Goede service, zeer vriendelijk, denken mee. Kortom, fantastisch!

Uitstekende snelle levering

Mijn eerste ervaring en ook meteen geweldig. Vandaag bestelling geplaatst en volgende dag in huis.

Mijn idee van een papegaai bij m'n bed was naïef.

Omdat ik de papegaaien in het ziekenhuis voor ogen had, maar vergat dat mijn bed niet van staal is, kwam de papegaai met onderstel te groot aanwezig in de slaapkamer. Zelfs een beetje gevaarlijk door de voetsteunen die uitstaken en (foutje Vegro) geen beschermdoppen hadden. Met neuropatische voeten daarop stappen...Au!

werd netjes afgeleverd

Geweldige service en de spullen binnen een dag in huis! Ik hoop dat het inleveren van de spullen ook voorspoedig verloopt.

Bijna perfecte dienstverlening

Digitale bestelling verliep bijna vlekkeloos en levering was stipt op tijd. Bij levering ontbrak 1 artikel en bij navraag bleek dat van 1 soort wettelijk gezien maar 1 artikel geleverd mocht worden. Dit kwam bij digitale bestelling echter niet naar voren. Dit is een aandachtspunt.

Lenen verpleegartikelen

Lenen van verpleegartikelen was eenvoudig via telefoon of website. Levering of ophalen ging heel makkelijk. Ook voor het inleveren van de verpleegartikelen verliep alles naar behoren. Complimenten voor Vegro.

Snel en deskundig

Bestelde materialen werden keurig op tijd geleverd inclusief een uitgebreide toelichting op de werking.

Op zich netjes alleen jammer dat jullie niet op juiste adres stonden

Ok

Super snelle levering

Op maandag bestellen op dinsdag geleverde rollator volgens afspraak. Met schaamrood op mijn kaken moest ik horen dat mijn ouders (die mij hadden gevraagd dit te regelen) hem dezelfde dag hebben teruggebracht vanwege de minimale financiële bijdrage. Mijn excuus. Mijn complimenten, want jullie weten wat ontzorgen is!

Snel geregeld

Het bestellen online ging makkelijk en de volgende dag werd de rolstoel al gebracht. De rolstoel die ik nodig had was er niet. Dus nu had ik een te grote. Helaas kon ik daaardoor niet zelf op pad, had altijd hulp nodig. Met één belletje werd hij ook weer opgehaald!

Zeer goede ervaring en snelle levering

Zeer goede ervaring en snelle levering

Service prima; uitgeleende artikel waardeloos

Alleen de verhoogde toiletpot die ik leende bleef na “montage” niet goed zitten met die plastic klemmetjes dus praktisch slecht bruikbaar wat heb je eraan!!

Ik ben erg blij met de snelheid en service!11

Als de nood hoog is, is Vegro snel, inlevend en goede service leverend. Ze hebben me geweldig geholpen.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE