goede service

goede reactie op verzoeken

Zowel de bezorgservice als de service in een vegro winkel is voor mij uitstekend geweest. Goede uitleg maar ook net even het stukje empathie voor de situatie.

Mijn echtgenote kwam weer thuis uit revalidatie en ik moest een vervoermiddel bestellen bij een bepaald bedrijf. Maar daar stond ik een dikke twintig minuten in de wacht, daar wij onze spullen haalden bij de vestiging in het MCL in Leeuwarden dus heb ik de Vegro gebeld en werd ik direct geholpen probleem opgelost.

top service

Goede bezorging en goed product

Alles snel en goed bezorgd. Het product voldoet aan mijn wens.

Zoals het hoort

Home trainer geleend, was er na een dag prima geregeld. Met het ophalen via de mail wilde mij niet lukken

Snelle bezorging, snel in elkaar gezet prima rolstoel en bed. Maar t is niet mijn vertrouwde bed, waar ik jaren op lig….

Zeer prettig bedrijf!!!

Sinds een aantal jaren heb ik een prima hoog-laagbed in bruikleen. Toen ik destijds mijn vraag stelde had ik de volgende dag het bed in huis. De jongeman die het bed installeerde kwam bekwaam en prettig over. Zo om de paar jaar bestel ik incontinentiemateriaal. Wordt snel geleverd.

Ruim assortiment

Goed geholpen , geduldig personeel

Uitstekend !

Goede en Zeer betrouwbare kwaliteits artikelen.

Flexibel, zodat de hulpmiddelen op de goede tijd komen. Denken met je mee. Tevreden!

Keurig geleverd

X

Het zoeken, bestellen en afrekenen verloopt vlot. Vanuit hun kant de levering zoals bevestigd.

over het algemeen prima service.

Het gebruik van de kruk is heel stabiel en handig

Snelle levering!

Uitstekende service en goed materiaal

Uitstekende service en een bijna zo goed als nieuwe rolstoel te leen gehad.

Goede snelle service

Klantenservice makkelijk bereikbaar,professioneel,begripvol,meedenkend. Producten snel geleverd.

geweldig

supersnelle service. 1 dag besteld volgende dag al bezorgd.

Na me keizersnede kon ik bijna niet lopen dank zij de geleende spullen kon ik me toch voort bewegen ik raad dit iedereen aan.

Vlotte service

Snelle levering en vriendelijke mensen

Zo geregeld en geleverd. Vriendelijke mensen die goede uitleg geven.

Snelle levering, duidelijke website met gunstige voorwaarden

X

13 Vennestraat