Doet wat t moet doen

Prima spullen en snel geregeld

uitstekend

brace besteld, was te klein ,terug gestuurd, in zijn geheel volkomen correct afgehandeld.

Makkelijk bestellen online, goede informatie per mail over bestelling/levering, SMS op de dag zelf welk tijdsbestek levering gaat plaatsvinden en een aardige meedenkende chauffeur bij aflevering van spullen.

Goede en snelle service

Laatst een bedtafel besteld in het weekend, de maandag werd de bedtafel al om half 2 bezorgd. Deze kan dan voor een half jaar geleend worden!!

Mail om beoordeling te schrijven wordt midden in de nacht verstuurd

Verder geen info

Zo fijn als je geholpen wordt!

Een plotse val en daar zit je dan! Niets blijkt nog zomaar te kunnen. En dan blijkt Vegro een fijne organisate, een echte mens/dame aan de telefoon (dat is nu zelfs zeldzaam aan het worden!) en binnen een paar minuten is je rollator gehuurd en wordt de volgende dag al gebracht. Stapje voor stapje pikte ik het lopen zo weer op. En toen het goed genoeg ging was één telefoontje weer genoeg om de rollator op te laten halen! Dank jullie wel, er waren zat lastige dingen, fijn dat het bij jullie zo soepel ging. Ik kan het nu weer alleen aan.

Alles is op tijd geleverd, prima service, prettig dat het in tijd vakken is ingedeeld Alleen 1 minpunt het hoog-laagbed is ooit eens nat geworden en afgedekt, opgeborgen, het rook naar schimmel nu die weer aan de buitenlucht staat en naast de cv verwarming is het na een aantal weken en behandelingen door ons zelf verholpen en is de geur niet meer zo penetrant aanwezig.

Super service

Heel goed geholpen, geweldige service, snelle reacties, hele aardige medewerkers.

Fijn product Goede service

klantvriendelijk

Goede producten

een tevreden klant!

ALLES IS BESPREEKBAAR. KEURIG TE WOORD GESTAAN.

Zeer snelle thuislevering, nette spullen

Online makkelijk te bestellen spullen Die spullen volgende dag al thuis gebracht. Schoon en goed verzorgd Heel fijn

Goede en snelle levering!

erg goed

Goede service, klantvriendelijk, kwalitatieve producten

Ik ben heel tevreden over de Indoor rollator en gemak van het bestellen en afleveren.

goed geholpen

Ik heb eerst informatie opgevraagd , toen heb ik twee krukkenklemmen op mijn fiets besteld. Jammer dat er geen beschrijving bij de krukklemmen zit hoe je ze moet bevestigen op je fiets.

Bestelde snel geleverd

Op zondag gemaild, maandagmorgen om half tien al in huis.

Deskundig en meedenkend contact met de medewerkers

Prima en snelle service. Medewerker denken met je mee.

goede services en snelle levering

Had gebeld voor de bed beugel volgende dag geleverd top

Er wordt niet gereageerd op mijn emails

Klantenservice aan de telefoon is aardig, maar op mijn mail wordt niet gereageerd. Ik wacht mog steeds op mijn terugbetaling.

Snel en vriendelijk

De rolstoel was er direct, heel fijn. Het is niet echt een snel modern rolstoeltje, maar voor een paar weken prima.

Snelle en prompte service

Snelle en prompte service. Vriendelijke bezorgers.

Prima service, snelle levering

Al vaker tot volle tevredenheid gebruik van gemaakt.

Douchekruk werd snel geleverd

Ik bestelde een douchekruk, deze werd de volgende dag al geleverd.

snelle levering goed product

snelle levering goed product

Voldoet niet aan de verwachtingen qua afgesproken levering

Ik had online een zitring kussen besteld om te kunnen lenen. Dat ging vrij makkelijk. Totdat ik een dag voor afgesproken levering een telefoontje kreeg. Het was toch niet leverbaar omdat desbetreffende uitgeleend product nog niet terug was. Ik heb de bestelling afgezegd omdat ik niet kon wachten. Ze konden me ook geen exacte datum geven wanneer het product dan wél bezorgd kon worden. Moest dus halsoverkop een andere oplossing zien te vinden elders.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE