Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk thuis zelf te regelen

Positief, afspraken nagekomen en snelle service

Tevreden, geleverd wat we wilden

Correct

Snelle en goede service!

Keurige afhandeling en snel. En nette, schone produkten. Blij mee.

Heel goede ervaring

Ze hebben alles wat ik heb gevraagd ingeleverd de volgende dag. Aardige team en goede elektrische bed.

Prima en snel geleverd

Zie hierboven

evaring met douche stoel goed

zit makkelijk te verplaatsen

Prima communicatie .

Dat ging prima . Bedankt !

Bijzonder goed

Een vlot gesprek, nakomen wat beloofd is, een goede service.

Voldoet aan de wensen.

Kan er prima mee overweg.

Nette communicatie en levering

Denk wel dat er nog winst te behalen valt in het logistieke gedeelte. Om nu een hele dag thuis te zitten wachten op n sms dat er tussen 13/17 uur iets wordt opgehaald en die handeling duurt nog geen 4 minuten? En daar dan n hele dag vrij voor te nemen? Gewoon n dag laten kiezen en een blok wanneer het DE KLANT uitkomt.

Doff 'n donner aangeschaft, prima product.

Afgelopen maandag mijn te lange krukken om kunnen ruilen dankzij Marcel. Top. Alleen deze afhandeling ging wel met erg veel moeite gepaard.

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld. Goede service.

Snelle en zorgvuldige levering binnen afgegeven tijdskader

Snelle en zorgvuldige levering binnen afgegeven tijdskader.

Duidelijk, gemakkelijk, snel besteld, snel bezorgd.

zoals hierboven omschreven: prima!

Top producten!

Douche stoel zit goed en makkelijk in/uit elkaar te halen. Prima en snelle thuisbreng service van Vegro!

Alles verliep prima, bestellen ging makkelijk, levering optijd.

Perfect en snel geregeld

Online besteld De aanvraag is direct behandeld

Makkelijk bestellen, netjes afgeleverd bij ouders

Brede keuze aan artikelen, levertijd op website klopte niet maar werd (na bestelling) gemeld. Netjes afgeleverd bij mijn ouders, gemonteerd en afgesteld (tegen meerprijs) en verpakking weer meegenomen. Fijn dat 2u tijdsbereik van bezorging werd doorgegeven.

Dienstverlening is geweldig. Snelle levering van geleende artikelen. Vriendelijke bezorger.

Snel geregeld en snelle levering

Bestelling volgens afspraak geleverd. Service goed, bestelde bed met zorg in elkaar gezet met een duidelijke gebruiks uitleg.

info en belofte op website over levering komen ze niet na

op een maandag avond een bestelling geplaatst, maar deze werd niet de volgende dag verstuurd. Helaas kwam het pas op vrijdag aan, terwijl ik het op donderdag nodig had. Ondanks een telefoontje met de klantenservice werd het niet op tijd geleverd.

heel goed

precies op tijd geleverd