Uitstekende service

Binnen een dag de rolstoel omgeruild omdat deze toch te groot was

Tot nu toe prima! Breng en afhaalservice van douchestoel.

Zie hierboven.

Snel besteld en afgeleverd aan huid.

Douchekruk besteld en heb deze voor 26 weken te leen. Echt perfect zo kun je ervaren of dit werkelijk het juiste is hetgeen je nodig hebt.

Behulpzaam

Snel geleverd en behulpzaam

Verschikkelijke service

Kreeg een matras dat bleek na een dag zoeken naar de verschikkelijk geur helemaal onder de pis te zitten. Telefoontje gedaan, heel vriendelijk en zou geruild worden de volgende ochtend. Toen belde ik de volgende ochend en totaal geen begrip, geen medewerking en beetje het gevoel alsof ik express een matras doordrenkt voor pis geur wilt. Hele slechte ervaring met Vegro dit keer.

Zeer snelle, efficiënte en klantvriendelijke service

Vegro bleek uiterst snel te kunnen handelen in een noodsituatie en was altijd en makkelijk bereikbaar. Zeer professionele organisatie.

Goed verzorgd

Rolstoel Thuisbezorgd

Wat een service. Ik kreeg mijn rolstoel thuisbezorgd. Prima uitleg over hoe alles werkt. Goeie service!

Afspraken zijn keurig nagekomen, rolstoel was als nieuw!

Zie boven.

Snel en goed geregeld. Aardige mensen die het kwamen brengen. Gewoon prima dus.

Super simple and great service

We ordered a wheelchair for my sister in laws broken foot. It came the next day and I was surprised by the efficiency and simplicity of the service and the cost was good too.

Goede artikelen hebben ze

Behalve de bezorging zeer tevreden

Goed geholpen aan de telefoon, klantvriendelijk en zeer deskundig, alleen de bezorging viel tegen. Rolstoel beneden bij de algemene deur achter gelaten, een patient van 73 jaar met een kuntheup moest naar beneden om de rolstoel naar de woning te brengen.

zeer goede service

artikel in bruikleen besteld op een avond, en reeds de volgende ochtend door een chauffeur van vegro bezorgd dat kun je rustig service noemen

Snelle levering/ ophalen. Website niet al te duidelijk.

Uitstekend advies

Ik had een toiletverhoger van 15 cm uitgekozen, maar in de winkel werd mij geadviseerd, in verband met mijn lengte, om er een van 10 cm te nemen. Dit bleek dus helemaal goed te zijn.

Goede aandacht en snelle leveringen.

De medewerkers begrijpen mijn situatie, geven goed advies en hierdoor geeft dit een vertrouwd gevoel. Vegro is altijd bereikbaar, online en via telefoon, en onderneemt snel actie waardoor je op tijd de benodigde ondersteuning krijgt. Ik merk nu dat ik in mijn situatie goed wordt geholpen door Vegro en dat is belangrijk omdat je van de één op de andere dag in een andere leefsituatie terecht komt. Mensen die je dan begrijpen en adequaat handelen, is heel erg belangrijk..

Heel vriendelijk en behulpzaam

Ik had een douche kruk besteld en die ik wilde was niet op voorraad ze belden netjes om te overleggen en ze bodden een andere aan maar blauw is me kleur niet. Ik heb netjes gewacht een week later had ik hem in huis en het is een hele fijne douche kruk

Goed en snel geregeld

Zeer prettige ervaring, makkelijk te bestellen, snel in huis.

prima scootmobiel gehuurd voor mijn dochter

Werd op de afgesproken tijd bezorgd. Dat kost dus wel 150 euro en dat vind ik heel veel. De huur was 139, dus voor een maand ben ik een kleine E 300 kwijt. Ze is ongeveer 5 keer naar buiten gegaan , omdat ze meestal te moe is. Maar goed, de mogelijkheid was er en dat vind ik belangrijk.

Snelle en goede levering van gevraagd artikel.

Goede service en aflevering aan huis. Nette uitleg voor mijn beide ouders, over gebruik en werking van rolstoel.

Snelle service zelfs als er iets na geleverd wordt

Dikke prima

Vakkundig zowel in de showroom en bezorging en uitleg

Snel en correct geleverd.

Ruim opgezette website waarin makkelijk te vinden is, waar je naar op zoek ben. Vandaag besteld, morgen afgeleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE