Goed en minder goed

In eerste instantie een rolstoel besteld en betaald. Het aflever adres moest worden gewijzigd. Niets te vinden geen enkele order. Naar vegro lisse gereden en daar een rolstoel gehaald en de nu wel aanwezige order laten vervallen. Bij terug brengen van de rolstoel deze betaald en onder problemen de aanbetaling terug ontvangen.

Het is allemaal binnengekomen zoals beloofd en zoals ik het verwachtte

fantastisch

een zeer goede en nette aflevering en in elkaar zetten van de bestelling

Goede degelijke verpleegartikelen en een top service

Mijn ergo heeft verschillende verpleeg/hulpmiddelen aangevraagd voor mijn beperkingen en aandoeningen.Stuk voor stuk zijn het artikelen die mij ontzettend helpen.Schoon,degelijk en rekening houdend met mijn lengte.Dus echt top! Complimenten ook voor de nette en proffesionele bezorgers

Heel goed zijn jullie

goede service en goede planning

Levering van de hulpmiddelen en, in ons geval opbouw van bed in huis, ging snel en vriendelijk. Ophalen en afvoer ging snel en met respect. Aangegeven tijden werden keurig nagevolgd. Inleveren in de winkel ging soepel. Personeel geeft aandacht. Zo zou je bij elke winkel willen worden geholpen.

Nog niet geleverd!

Hoe kunt u mij om een beoordeling vragen, als ik alleen maar bericht krijg: De levertijd is helaas later, momenteel zijn de matrassen niet op voorraad. En dan blijft het stil, geen bericht wanneer het wel geleverd wordt! Dan is deze vraag vreemd.

keurig

keurig en netjes

zeer nette bezorging en een vlotte bezorging

snelle levering en redelijke prijs

Geweldige service!

Alles op voorraad wat wij nodig hadden en snelle levering.

Perfecte levering

Mijn artikel is duidelijk te bestellen en perfect op tijd geleverd. Ook is de communicatie duidelijk en goed.

Snelle levering en een prima oplossing

snel en probleemloos geleverd

goed en snel geleverd

Al een aantal keer bij vigro kraamspullen geleend en altijd zeer tevreden geweest! Wordt de volgende dag al geleverd en ben daar erg blij mee!!

kapot linker voor wiel

kapot linker voor wiel monteur Vegro heeft het afgelopen maandag verholpen

Product was niet op voorraad.

Product was niet op voorraad. Medische artikelen zijn eigenlijk altijd direct nodig, dus een andere oplossing moeten zoeken. Vanuit Vegro ook geen alternatief o.i.d. geboden.

gevraagde wordt geleverd

Goede kwaliteit

Prettig contact goede service

Ben heel tevreden over Vegro. Mijn bestelling was goed verpakt en snel geleverd.

Mijn bestelde artikelen waren snel geleverd. Wat nie top voorraad was kreeg ik netjes een mail en werden vrij snel nageleverd.

Vriendelijke bezorger. Goed product.

Zie hier boven.

Snel

Vegro is snel en houdt zich aan de afspraken

Prima levering en ook het ophalen

Alles ok

13 Vennestraat