mooi hoe jullie een gat kunnen opvangen in bepaalde situaties

Op het juiste moment de goede inzet voor de artikelen en snelle levering en bij klachten de volgende dag op de stoep.

Super snel geregeld

Een belletje en je hebt je doel bereikt, op de site kan het ook, dan word er nog ff gebeld ter controle super.

Grote sortering en snelle levering.

Op zoek naar nieuwe elleboogkrukken kwam ik bij Vegro mijn oude vertrouwde merk tegen. Voordeel was dat ik er nu maar één hoefde te kopen omdat ik tot nu toe vaak met één kruk liep. De tweede bijna niet gebruikt. Helaas is het vanaf nu nodig om met twee krukken te gaan lopen.

prima contact, goed begrepen wat ik wilde.

Medewerker wist duidelijk te vertellen dat er geen andere opties waren voor mijn probleem een bed verhoging 18 cm. Snel afgehandeld en snel ontvangen

Ik leen wegens mijn invaliditeit vaker producten bij Vegro. Dit wordt telkens vrijwel binnen één dag geleverd. En de kwaliteit is goed. Ook wordt er meegedacht in oplossingen. Ik ben zeer tevreden over Vegro!

Super goed

Snelle en de dingen waar ik naar vroeg snel geleverd

Super goede service!

Wij zijn heel fijn en snel geholpen door mensen die meedenken en meehelpen!

Vegro denkt mee, levert snel en goed.

Behulpzame,vriendelijke medewerkers en servicegericht.

Uitstekende en snelle service, vriendelijk te woord gestaan door telefoniste.

Telefonisch heel vriendelijk te woord gestaan, uitstekende en snelle service bij het aanleveren van divers materiaal. Het ophalen van de materialen later ook snel en zonder problemen

perfect

De binnenhuis rollator is heel handig!

De rollator is licht, toch stevig en heel makkelijk wendbaar. Tot in een kleine badkamer te draaien en te keren. Het losse dienblad is heel practisch! Ik krijg veel bekijks en lovende woorden van medebewoners in mijn verzorgingshuis!

Goede en snelle service

Alle spullen zijn volgens afspraak op tijd geleverd.

alles is prima verzorgd

Ik ben heel tevreden met de spullen die bij mij geleverd zijn!

Gewoon 100% tevreden.

De telefonische contacten, het bezorgen en het weer ophalen van het hulpmiddel verliep weer gewoon prima.

Goed en snel.

Klantvriendelijk En snelle levering.

Keurige service

Prima keurige service

Snelle levering en prima kwaliteit

Het bed en matras dat bij mijn moeder bezorgd is voldoet prima. We zijn blij met de snelle levering en de goede kwaliteit van het matras.

Is perfect

Voor de rest geen commentaar

Netjes alles in elkaar gezet, en snel complimenten

Goed geregeld .via ergotherapeut gegaan.

Goede samenwerking met ergotherapeut geweest

goede ervaring

Ondertussen hebben we verschillende artikelen bij Vegro geleend of gehuurd. De medewerker was altijd vriendelijk en deskundig. Dus wij zijn blij met Vegro!

Erg makkelijk en zeer snel

Bestellen gaat erg makkelijk en levering gaat erg snel

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk en er wordt meegedacht en super snelle levering

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE