Geweldige dienstverlening

Zeer onder de indruk van het personeel, de snelheid van de dienstverlening, de snelheid en vriendelijkheid van de bezorging (ook duidelijke uitleg over productgebruik), het assortiment. Echt alles klopt hier gewoon en dat is ook precies wat je nodig hebt als je hulpbehoevend bent. Boven verwachting!!!

Snel en op tijd keurig personeel

Super service

Netjes en snel

De aangeschafte Gemina 30 rollator bevalt uitstekend.

Super snelle levering echt top!!

Zo fijn dat het zo snel geleverd kon worden, omdat familieleden van patiënten het veelal zelf moeten oplossen. En baat hebben bij een instantie als de Vegro. Dank jullie wel echt top!!

snel en goed

een dag na bestellen hadden we de rolstoel al in huis, fantastisch!

Snel/ vriendelijk

Er was een probleem met mijn bestelling, medewerkers gingen er gelijk erachter aan voor mij, het probleem lag aan Post.nl. Nogmaals bedankt! Lieve groet, mevrouw Meyer

Prima geregeld

Aflevering en hulpmiddel netjes en schoon. Het is nog in gebruik.

PRima service en spullen van goede kwaliteit

Altijd vriendelijk te woord gestaan en de vraag of klacht wordt vlor afgehandeld. Aflevering gaat zeer vlot. Wat is er meer over te zegggen?

Tientallen spam mails

Met irritante verzoeken om een beoordeling op deze site achter te laten

Vlot besteld en ook vlot bezorgd

Super service en klantvriendelijk

Geweldig geholpen

Snelle levering tegen een prima prijs!

Na mijn operatie had ik moeite met overeind komen. Hiervoor een sta-op-stoel gehuurd bij vegro. Binnen een dag geleverd en in de woonkamer geïnstalleerd. Ophalen was ook met een dag geregeld. Prijs is prima, nog even uitzoeken of het wellicht vergoed wordt door de verzekering - dat zou helemaal mooi zijn. Enige minpuntje was dat er administratief iets mis was gegaan waardoor ik het retourneren niet middels de website, maar telefonisch moest regelen.

Bestelling plaatsen eenvoudig. Goeie informatie over levering Levering met post nu was prima

Zeer snelle reactie en levering

Perfect en snel

Goede en snelle levering zelfs tussen kerst en nieuwjaar

Keurig op tijd en artikel gemonteerd en gebruiksklaar afgeleverd. Verpakkingsmaterialen netjes meegenomen. Een prima service dus!

Voortreffelijk

Heel snelle thuisbezorging. De éne dag gebeld, de volgende dag bezorgd. Klasse!

Snelle levering van kwaliteitsprodukten

Om de veiligheid en toegankelijkheid te vergroten voor mijn vrouw, die binnenshuis ook een rollator nodig heeft, hebben we een aantal drempelhulpen aangeschaft. Eerst een aantal weken op proef gehuurd en later zelf extra bijgekocht.

Geweldig!!

Door mijn gebroken enkel snakte ik naar frisse lucht en heb een rolstoel met beenlade gehuurd. Ik kon via de website een rolstoel met beenlade reserveren en de volgende dag werd hij al netjes bezorgd! Uitstekende kwaliteit spullen. Toen ik de rolstoel niet meer nodig had, kon ik heel simpel via de website een ophaalafspraak maken en de volgende dag werd hij alweer opgehaald.

Goeden en snelle cervice

Product NIET ontvangen.

+/- 3 weken geleden een bestelling geplaatst maar nog niets ontvangen of gecommuniceerd . m.vr.gr. Erwin.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE