Goed bereikbaar vriendelijke en goed nakomen van de afspraak

Goed geregeld

Ik had een papegaai nodig Één telefoontje en was geregeld en werd de volgende dag gebracht en werd zelfs boven gebracht Top

Het is een handig hulpmiddel

Prima service bij de Vegro! Op dag één besteld en op dag 2 al bezorgd en gemonteerd!

Snel en goed product

Ik was blij met de snelle bezorging en zelfs wat niet op voorraad was werd vlot nageleverd zonder extra kosten. Blij mee!

De rolstoel voor mijn moeder werkt uitstekend.

Mijn moeder is snel achteruit gegaan en ze kan nog maar kleine stukjes lopen. De rolstoel van Vegro werd snel geleverd. Hij is makkelijk te duwen. De bochten zijn soepel te nemen. De remmen werken prima. Ook is het eenvoudig om hem in te klappen en mee te nemen in de auto. Hij is niet zo zwaar en makkelijk op te tillen. Nu kan ik weer wandelen met mijn moeder en locaties als een museum bezoeken. We zijn heel tevreden.

ik heb een rollator te leen gekregen i.v.m. meerdere hernia's, deze week zal ik geopereerd worden en hoop ik hem na de operatien niet meer nodig te hebben. Het neemt de pijn niet weg, maar je hebt meer zekerheid met lopen en staan, voor zover dat mogelijk is met een hernia

Goede antislipmat.

Omdat mijn vader nog wel eens uitglijd bij het opstaan een antislipmat gekocht.

Prima geregeld

Was netjes

Snel en goed geregeld

Snel online geregeld, volgende dag al rolstoel in huis, vriendelijke en behulpzame chauffeur. Top!

Bestelling worden netje op tijd geleverd en netjes verzorgd. Alleen jammer dat je nooit een korting krijgt, als je regelmatig besteld. Wij bestellen minimaal 4 keer per jaar.

prima behalve de benadering via de computer

Levering: prima Ophalen: Hopeloos; ik heb een account maar ik krijg alleen maar: we hebben geen gegevens van u. Betreft gebruik van toiletverhoging en douchekruk

Snelle bezorging is een pré!

Heldere websitebezoek en zeer snelle levering. Kortom: aan te bevelen.

Netjes volgens afspraak afgeleverd

keurige behandeling en aflevering en aanvullende info

Heel erg goed

Na enkele weken mijn knie beschermer gebruik te hebben(vanwege artrose aan mn knie) kan en durf ik meer risico te nemen tijdens het badmintonnen.

Topservice

Ik had een bedsteun besteld en de nan die m kwam brengen heeft m ook geïnstalleerd. Top!!

Fijn wanneer je tijdelijk hulpmiddelen nodig hebt.

Goede service. Keurig op tijd geleverd.

Zeer slecht

De levertijd is niet behaald. Na 15 werkdagen het bestelde nog niet binnen.

Gewoon goed

Op de website was het simpel om te vinden wat ik nodig had. Deze kon ook meteen zien of ik recht had om het hulpmiddel te huren, via mijn zorgverzekeraar. Het werd gebracht en (vriendelijk) uitgelegd.

helemaal fijn!…

de service… de stokken… kon niet beter!…

Ik deed een bestelling en deze werd direct in mijn mail bevestigd. Hierna geleverd op de afgesproken tijd

Overzichtelijke website en snelle levering

Livesaver

Mijn partners gezondheid wordt steeds minder. Zodra hij niet meer uit een stoel kan komen heb je grote problemen. We hebben nu een hooglaagbed gekocht bij Vegro en een opstaanhulp. Dat werkt goed.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE