Blij verrast dat mijn hulpmiddel zo snel geleverd werd. Top.

Prima service!

Door een foutje van de post bleek de door mij bestelde en noodzakelijke wandelstok, toen ik contact opnam met de klantenservice, geretourneerd te zijn. Er volgde meteen actie en een dag erna had ik hem al thuis! Kortom, geweldige service!

Hulpvaardig, snelle levering

Perfect!

Makkelijk kiezen, levering kun je kiezen, chauffeur belt als niet open gedaan wordt, super service!

Goede hulpmiddelen, snel geleverd en vriendelijke, hulpvaardige mensen.

Goede spullen

Goede spullen, ook online. Met aanbevelingen. Veel waard. Heel blij mee. Bedankt.

Goede hometrainer, heel blij mee

De volgende dag al geleverd en goed materiaal. Hij fietst lekker

Positief.

Goed product, snelle levering.

is goed

mijn ervaring is dat alles netjes is verpakt en heel goed is afgeleverd

Alles optijd en degelijke spullen.

4 jaar geleden was mijn ervaring heel anders met Vegro. Vaak een rolstoel moeten omruilen omdat hij niet werkte naar behoren. Mopperend personeel enz . Nu besteld via de website en we hielden ons hart vast. Het hele pakket was compleet, hele aardige chauffeur die ook even de tijd voor je nam en uitleg gaf hoe alles werkt. Goed en stevig materiaal en wat erg belangrijk was, alles was schoon. Boven verwachting. Complimenten.

Wederom prima service!

Heel fijn geholpen in de winkel bij het huren van een rolstoel en advies over een rollator

Wij hebben over het algemeen goede ervaringen met Vegro. Aanrader!

De bestelling werd netjes en vriendelijk afgeleverd

prima regeling

vlotte bezorging

Dit is ontzorgen!

Snel en makkelijk hulpmiddelen regelen die op zeer overzichtelijke wijze verhuurd worden en thuis geleverd. De klantenservice is snel, behulpzaam, professioneel en altijd bereikbaar. Ze ontzorgen in moeilijke tijden en dat is veel waard!

Alles top

Ik heb vijf sterren gegeven omdat alles heel goed en eenvoudig te regelen was en het meteen de volgende dag al in huis was. Hele goede service bij jullie.

goede regeling

Fijn en snel alles kunnen regelen!

Positief

Snel en goed

Bestelling niet vlekkeloos helaas

Onze bestelling online gaf aan dat bestelde artikel op voorraad zou zijn...later bleek toch niet Zou toch nog op tijd kunnen worden afgeleverd. Maar helaas had de chauffeur niet goed op zijn bon gekeken..dus moest het artikel zelf worden gehaald...gelukkig in magazijn wel op voorraad. Nou ja....gelukkig toch goed gekomen...volgende keer beter !

super

binnen 1 dag geregeld, en dan ook nog de zorg of het matras wel goed is.

Zeer snel geleverd en correct.

Netjes geholpen.

13 Vennestraat