Aardige mensen , snel geregeld

Vriendelijke hulpvaardige chauffeur.

Netjes geleverd.

Goede rinkelen. Vlotte bezorging

Goede stevige wandelstok

Mooie wandelstok voor schoonvader en moeder

Top, fijne rolstoel en goede service

De rolstoel was de volgende dag al binnen! Super fijn. En hij werkt prima

Gewoon geregeld

Alles word op tijd gebracht

Niet op voorraad

Artikel wat is besteld is niet op voorraad! Wat als mensen acute iets nodig hebben? Moeten 15 werkdagen wachten. Als het goed is komt dit nu deze week binnen, ben benieuwd.

Snelle service, duidelijke website.

Snel en goed

Goede en duidelijke uitleg

Mijn ervaring met Vegro is positief.

Ik werd goed geholpen. Alleen was op de website niet te zien dat ik ook een rollator kon lenen. Daar stond alleen kopen en huren. Ik ben toen naar de winkel gegaan en daar bleek er wel eentje te leen te zijn.

Dingen die ik besteld heb werden de volgende dag al bezorgd!

Bestelling op tijd geleverd, prima service

Prima ervaring, bestelling op tijd en in goede orde geleverd

Super service

Trippelstoel werd gebracht op afgesproken tijd, chauffeur zetten de stoel op verzoek even binnen.

Qua spullen goed qua service slecht

Erg slecht. De rolstoel was prima. De service slecht. Ondanks telefonische toezeggingen, ondanks bevestiging per email: niet geleverd wat er is besteld. Ook niet op de afgesproken dag. Zelfs niet een telefoontje met afzegging

Zeer tevreden op hele proces van bestellen tot weer ophalen

Duidelijke communicatie, geleende artikelen netjes en in zeer goede staat. Keurige service qua levering en ophalen

Vlot en vriendelijk geholpen

Na een operatie aan mijn voet was ik op zoek naar een hulpmiddel voor in de badkamer, zodat ik niet op 1 been hoefde te staan tijdens het wassen en tandenpoetsen. Op de website van Vegro vond ik snel wat ik zocht: een kunststof douchestoel. Die werd de volgende dag al thuisbezorgd en de kosten voor bruikleen blijken ook nog door de zorgverzekeraar te worden vergoed. Allemaal duidelijk uitgelegd op de website én afspraken rond bezorging keurig nagekomen!

Snel en op tijd afgeleverd

Goede service, snelle levering

Ik zocht een tijdelijk een rolstoel voor mijn zoontje. Bij de Vegro kon die al de volgende dag geleverd worden. Top!

Druppelbril is goed.

De druppelbril is prima als je alleen moet druppelen. Bril is binnen 24 uur geleverd.

Heel goed.

Goede,vriendelijke en behulpzame.

GOEDE SERVICE

WERDT VRIENDELIJKE GEHOLPEN EN ZE BELDE TOEN ZIJN SOPULLEN BINNEN WAREN

Hij rolt prima

Alle ergonomische vereisten functioneren

Ik werd gebeld omdat mijn aanvraag niet duidelijk was. Ik ben perfect geholpen.

Heel vriendelijk en zeer kundig geholpen!

Had dit nog nooit eerder nodig gehad. Had per direct een rolstoel nodig. Heb opgebeld naar hoofdkantoor en zij hebben direct naar de dichtsbijzijnde ‘winkel’ (Maasstad boulevard in Rotterdam) gebeld. De rolstoel werd aangepast naar de behoefte en werd helemaal uitgelegd door de vriendelijke dame met de nodige humor om het allemaal wat minder beladen te maken. Top ervaring!

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE