Prima hulpmiddel bij bewegen

Ik heb onlangs een stoelfiets aangeschaft via Vegro. De stoelfiets werd snel bezorgd en ik maak er goed gebruik van.

Vlotte service

Duidelijke website, snelle service

Prima, vandaag bestelt, morgen in huis.

Prima, vandaag bestelt, morgen in huis.

Is goed

snelle service

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. De 3 sterren zijn vanwege het feit dat er geen rolstoel op voorraad was en ik die weer elders moest bestellen.

Prima service.

Snelle levering.

Behalve de kussen :)

negatief en postief

snel besteld is positief. Daarna na een paar dagen mededeling dat het nog 2 a 3 weken ging duren voor product geleverd kon worden. Advies zet dit op de site. bellen na 3 weken om te horen of en wanneer geleverd ging worden . Dat is negatief . Advies: geeft een berichtje. positief: Aardig gesprek met active en meedenkende medewerkster. negatief is weer dat postnl direct de volgende dag zou komen en dit kon niet gewijzigd worden. Geen probleem als ik thuis zou zijn ... ik ben echter de hele dag weg. Bij de buren opgehaald. en er zit een gaatje in het kussen...Dus het moet weer terug...

Uitstekende dienstverlening.

Bestellen van huurartikelen gaat heel makkelijk via internet. Weet je 't even niet? Een telefoontje naar de klantenservice en daar wordt 't voor je geregeld. Ook het afleveren van artikelen verloopt uitstekend en snel op de afgesproken plaats en tijd. Artikelen zien er netjes en schoon uit.

Retour gezonde en geen geld retour ontvangen

Artikel geleverd, paste niet en direct retour gezonden. (29 augustus). Het geld is nog niet teruggestort. Jammer.

Snelle en goede service

Na het invullen van de formulieren die overzichtelijk waren werd alles goed en snel in gang gezet. De man die het leverde was behulpzaam en netjes

Alles volgens afspraak en snel geleverd

Ik ben volledig tevreden met het matras

Super service

Super service en vriendelijke bezorger

prima product

de bestelling was op tijd. Het product was makkelijk in elkaar te zetten en is stabiel en stevig, en voldoet aan de verwachtingen!!!!

De stoel is fijn, maar handleiding ontbreekt!

De stoel is fijn, maar er mag wel wat uitleg bij over de afstandsbediening. Al is het maar op een geplastificeerd A4-tje. Nu hebben we een gevaarlijke situatie gehad, omdat ongemerkt het kinderslot geactiveerd werd: dan doet de stoel het helemaal niet meer! Ook heel onhandig is, dat de sta-op-stand alleen maar werkt, als de voetensteun al helemaal is ingeklapt. Daardoor leek de stoel ook ineens niet meer te werken. Wat ook weer tot gevaarlijke situatie leidde. Zo'n stoel is om het voor mensen makkelijker te maken ... niet om tot meer gevaar en meer gedoe te leiden. Op youtube heb ik informatie kunnen vinden. Maar dat zou m.i. gewoon bij de stoel meegeleverd moeten worden.

Prima product tegen een scherpe prijs

De rollator be vat naar wens

Goede service, ben zeer tevreden.. Klantvriendelijk

vriendelijk, snelle levering., Geen extra kosten bijj retouneren. Doen zich veel moeite om t juiste hulpmiddel te sturen. Ga zo door

Heel fijn, zo een snelle en complete bezorging.

Heel fijn, zo een snelle en complete bezorging. Vriendelijke bezorger, complete en schone spullen.

Door verkeerde bezorging moest ik bellen. Geweldig geholpen aan de telefoon, de retour uitgelegd gekregen , en de juiste artikel de volgende dag in huis. Een hele fijne ervaring dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Makkelijk via de website te bestellen en keurig afgeleverd binnen het opgegeven tijdslot

Ik wilde een postoel lenen en dat was via de website makkelijk te regelen. Er stond alleen een vraag bij die verplicht moest worden ingevuld maar bij dit artikel niet van toepassing is. Toen maar willekeurig iets aangevinkt anders kon ik niet verder. Bij aflevering was alles keurig in plastic verpakt, maar helaas bleek de inzet pot toch te stinken. Ik heb deze eerst met allesreiniger schoongemaakt en daarmee was het opgelost.

Verdoet volledig aan verwachting.

Het helpt aan verlighting klachten.

Prima spullen voor zwangerschap

Ik heb nog niet alles gebruikt, maar de klossen voor het bed en de kruk voor onder de douche doen wat ze moeten doen. Bestellen en levering ging snel en makkelijk.

Gewoon fantastisch alles prima geregeld vriendelijk personeel, heel goed uitleg. Echt heel goed

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE