Snel, netjes en goede kwaliteit

Snelle levering en vooral eenvoudig geregeld.

Groot scala aan voor mij relevante hulpmiddelen, eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Dienst, Help artikel

Erg goed

De ene dag besteld en de volgende dag in huis

Fijne service

Goed assortiment en communicatie. Snelle reactie op vragen. Zo werd een kapotte rolstoel dezelfde dag nog omgeruild. Goede ervaringen

Op tijd en ontzettende vriendelijk levering

Het bestelde hulpmiddel was op tijd. De bezorger heel vriendelijk en correct. Op de afleverbon stond iets wat niet klopte dus klantenservice benaderd. Dezelfde dag nog keurig antwoord. Tot nog toe zijn wij zeer tevreden!

Makkelijk, snel ne kwaliteit

Makkelijk te vinden, makkelijk besteld en snel en op tijd geleverd. Daarbij goede uitleg en kwalitatief prima spullen.

Snelle respons, goede service

Een heel prettig bedrijf

Je word er top geholpen en alles word snel geregeld. Ook de artikelen die je laat thuisbezorgen.

Super snelle service

Helemaal top

Conform verwachting

zeer goed

Ben zeer tevreden netjes opgehaald en had ook nog 2 krukken staan en hebben ze ook mee genomen was geen probleem geweldig

niets geleverd

niets geleverd

Fijn

Fijne rollator

Snelle afhandeling en levering

Staat al in die ene zin

Volgens afspraak

Volgens afspraak geleverd door een nette medewerker.

Goede stevige stoel

Goed en snel geholpen

Zou een 10 zijn geweest als de tippelstoel nieuw was wannt d'r stoel die we kregen heeft wel wat gebruikerssporen maar desalniettemin zeer tevreden met de stoel en hoe we zijn geholpen.

snelle levering en redelijke kwaliteit

Alles is goed gegaan

Snelle levering volgens afspraak. Uitstekende kwaliteit en service. Een zeer aardige bezorger. Dat dit toch allemaal mogelijk is in Nederland is super. Heel erg bedankt.

Hele goede service en zeer klantvriendelijk

Zie boven

Geweldig om te kunnen beschikken over hulpmiddelen van Vegro na een operatie!

Het is heel fijn om verschillende hulpmiddelen te kunnen huren bij een operatie. En wat een geweldige service dat alles in goede afstemming en door aardige en zeer behulpzame medewerkers een dag voor de operatie wordt gebracht. Een geweldige steun! Bedankt.

Makkelijk hulpmiddelen bestellen, goede levering en advies

We hebben nu 2 keer een bed moeten lenen. De snelheid van leveren is prima. We hebben volstrekt geen op- of aanmerkingen.

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.