Heel erg goed. Snelle levering.

Heel fijn om zelf bezorgmoment te kunnen kiezen.

Super snel bezorgd en fijn dat er wordt meegedacht

Ik had per ongeluk 1 bedverhoger besteld ipv meerdere, en de bezorger had al zelf meerdere meegenomen voor de zekerheid.

Goede ervaring

Snel, compleet, adequaat

Snelle levering goed materiaal, wat wil je nog meer?

Professionele levering

De jongen die kwam leveren zette alles snel in elkaar en gaf een duidelijke uitleg over het gebruik van de producten. Complimenten!

Besteld en in 2 dagen in huis

Duidelijke foto's, goede prijs en kwaliteit, netjes verpakt.

Goede bereikbaarheid en een snelle service. Duidelijke afspraken. Echt top

Douche stoel gelijk de volgende dag geleverd ivm gips been..gewoon online geregeld inclusief ophalen. De bezorger bracht hem ook nog boven voor mij...

Snel en goed geregeld

Bed nodig, besteld via site. Snel en op tijd gebracht met telefoontje vooraf. Met ophalen hetzelfde.

prima service

het feit dat je spullen voor een periode heel fijn

Mijn ervaring met Vegro Verpleegartikelen is uitstekend.

Ben zeer tevreden en blij met Vegro vooral met het: Ledikant Tafeltje Postoel Na de aanvraag waren de artikelen binnen een dag in huis. En zeer tevreden ben ik met het kussen Donut ring, zacht veerkrachtig en uit de was zo goed als nieuw.

Geen negatieve ervaringen gehad

Geleverd zoals gevraagd werd

Helemaal een top ding.

Nu kan ik weer breien met de sling.

Goed dat mijn bestelde artikel zo snel te leveren is!

Ondanks dat artikel wat lang op zich liet wachten, was het er snel!

Rollator besteld voor in huis met dienblad voor mijn mams. Snelle levering dus helemaal tevreden. Artikel zag er mooi uit, was stabiel en een leuk kleurtje rood.

Snel geleverd vriendelijk

Snelle levering, goed pruduct.

De kunststof drinkbekers zijn praktisch in gebruik, ook met een rietje. Er is geen bijsmaak en de smaak van een vorig product is na het afspoelen/afwassen geheel verdwenen.

Makkelijk contact en afspraken nagekomen

Zie boven

heel goed

heel goed geholpen

Efficiënte bezorging

De gevraagde voorwerpen werden vakkundig, snel en zorgvuldig in elkaar gezet. Er werd geen tijd verspilt.

Snelle en vriendelijke service

We moesten snel schakelen om hulpmiddelen in huis te krijgen en dit was binnen een dag geregeld. Top!

Makkelijk en snelle levering

Makkelijk te bestellen om te lenen voor tijdelijk gebruik.

Vriendelijk personeel, duidelijke informatie en snelle levering

Werd vriendelijk geholpen door het personeel. Ze gaven duidelijke informatie mbt de huurovereenkomst en ze leverde de gewenste product erg snel

Prima reuma krukken voor redelijke prijs

Één van de twee krukken (links) had een rode reflector aan de achterkant. De andere niet. In de beschrijving werd de reflector helemaal niet genoemd, maar wel vreemd dus... Vermoedelijk veroorzaakt door de koerier werden de krukken een dag later dan op de website aangegeven geleverd. De krukken zijn erg comfortabel en goed in te stellen, een aanrader dus. Fijn dat ze op voorraad waren.

Goede en snelle service

Zie boven

Vennestraat 13

2161 LE Lisse

Over Vegro Verpleegartikelen

Vegro Verpleegartikelen is een Nederlandse leverancier van medische en verpleegkundige producten, gericht op het ondersteunen van zowel zorgprofessionals als particuliere klanten. Het assortiment omvat hulpmiddelen voor thuiszorg, zoals rolstoelen, tilliften, bedden, incontinentiemateriaal, ademhalingsapparatuur en andere zorg- en welzijnsproducten. Vegro Verpleegartikelen richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen die zorg nodig hebben, met een focus op productkwaliteit, klanttevredenheid en deskundig advies.