Filter

Geweldig geholpen

Zonder veel moeite hulpmiddel kunnen regelen.

5 sterren meer dan waard

Mijn ervaring met Vegro is super. Via de site of telefonisch, alles perfect geregeld. Ook de afspraken en dienst verlening zijn top!!

Reuze

Servicegericht en prettige behandeling

Prima geregeld.

Alles op tijd en goed geregeld en schoon.

Vandaag besteld zonder moeite, de dag erna geleverd

Ruim assortiment hulpmiddelen en veelal gratis te lenen.

Helaas een dekenbrug geleend die te laag was.

Geweldige service

Heel snel werden de benodigde artikelen geleverd. Liever heb je ze niet nodig maar in situaties waarin het wel nodig is, is deze service geweldig!

Vriendelijke en deskundige hulp

Met zorgbed, rollator, eifel kortom geweldig geholpen in deze moeilijke revalidatie tijd

Goede service snelle levering duidelijke website

Goede hulpmiddelen en ook de levering was snel

Adequaat en vriendelijk

Bestellen via site gaat redelijk vlot afwikkeling en bezorging is uitstekend. Vriendelijke mannen die weten wat te doen!

goede service, zeker vd bezorgers, die dan ook nog de spullen in elkaar zetten voor je

enige heel duidelijke minpunt = *WAAROM HEBBEN JULLIE GEEN KAMERSCHERMEN MEER ???* hoog-laag-bed nodig betekent (bijna) altijd, dat je in de woonkamer geparkeerd staat en daar ook verzorgd moet worden *WELK MENS VINDT HET FIJN OM DE HELE DAG ALS EEN VIS IN EEN KOM BEKOEKELOERD TE WORDEN DOOR VOORBIJGANGERS EN HELEMAAL, ALS JE IN JE BLOTE KONT OP DE PO-STOEL GEZET WORDT BV..* en constant met de gordijnen potdicht moeten liggen, is ook niet fijn, noch praktisch. Kunnen jullie leuk zeggen "die kun je daar-en-daar bestellen", maar dat kost paar dagen tijd, wat, achteraf gezien, mijn moeder niet meer bleek te hebben.. Ik ben vh praktisch-zijn en ben dus direct naar een kringloop gegaan, waar ik, wonderlijk genoeg, net een lading (nieuw, maar onverkocht in de oorspronkelijke winkel) daarvan binnen zag komen en er vrijpostig om gevraagd heb.. het mooie was, dat het nog in haar stijl was ook.. ze heeft er welgeteld 2 dagen levend en daarna een week opgebaard achter gelegen.. op een bestelling wachten was hier dus absoluut geen optie geweest.. maar omdat we dus, op welke manier dan ook, zoiets moeten kopen ipv lenen/huren v jullie; zitten we nu dus met een gloedjenieuw kamerscherm, die je dan niet zomaar gratis weggeeft en we zullen daar vast de enigen niet in zijn.. *DUS WELK BESPARINGS-FANATIEK WARHOOFD HEEFT OOIT VERZONNEN OM DE KAMERSCHERMEN UIT HET UITLEEN/VERHUUR-PAKKET TE HALEN???* Die heeft zeker zelf nog niet met deze situatie te maken hoeven hebben en dus niet hoeven ervaren hoe vernederend het is om 'te-koop' te moeten liggen. Mooi bespreekpunt op een volgende vergadering: breng de kamerschermen terug in het pakket. Voor de rest is alles goed en netjes geregeld bij jullie.

Heel fijn.

Aan de telefoon goed gesprek gehad. En ook de bezorgers zeer aardig en meedenkend

Volgens verwachtingen

Alles goed geregeld

Perfect geholpen en zelf nog met spoed bezorgd!

Ik ben zeer tevreden en content met het gemak van bestellen en de extreem snelle en vlotte levering.

Vanwege een tijdelijke knie blessure maak ik gebruik van de faciliteiten.

Professionele service, snelle levering van geleende ondersteunende producten.

Geweldige service

Ten eerste werd de rolstoel heel snel geleverd, omdat deze niet beviel, contact opgenomen. Volgende dag kon ik al om een andere komen

Eerste afspraak liep mis, maar de volgende afspraak was helemaal goed.

Goed; fijne medewerkers en meeste materiaal is prima!

Hooglaagbed besteld en verrijdbaar tafeltje. Medewerkers die de spullen komen brengen en in elkaar zetten; beleefd en vriendelijk. Deskundig en behulpzaam! Bed is prima en werkt naar behoren. De bedtafeltjes verdienen wel wat meer aandacht; ik heb in de keren dat ik er gebruik van maak nog nooit een tafeltje gehad dat soepel en goed rijdt. Die wieltjes zijn echt van een slechte kwaliteit; dat kan echt wel beter!!

Snel en eenvoudig geregeld.

Snel en eenvoudig geregeld en snel en goed geleverd. Echt ontzorgd door de eenvoudige manier van aanvragen en leveren.

Snelle correcte levering materialen

Top service.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Onze ervaring is nog maar van korte duur, maar: - alle artikelen zijn goed en schoon - de artikelen worden snel geleverd en de leveringstijd wordt aangekondigd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE