Filter

Vriendelijke en vlotte medewerking

Ik ben vriendelijk en snel geholpen door de medewerker.

Het is een goede zaak voor als

Ik heb gemengde ervaringen

Ik ben aan de telefoon uitstekend geholpen toen ik een fout had gemaakt met bestellen van een huur-rolstoel via internet. Maar DE REKENING IS NIET AANGEPAST EN IK WACHT NOG STEEDS OP HET TERUGBETALEN VAN HET RESTANT VAN DE BORG.

Zeer goede kwaliteit van dienstverlening

Snelle levering van hoog - laag bed

Zie nevenstaande

Goede service en groot assortiment

Geweldig De bezorger was iets verlaat waardoor ik niet meer thuis was want moest naar specialist. Briefje opgehangen en ja hoor bij thuiskomst stond de rolstoel keurig in de tuin. Heel blij mee chapeau

Prima service!

Fijne persoonlijke service telefonisch, indien bezorgd en aan de balie.

Totaal niet volgens verwachting!

De levertijd was niet zoals op de site stond. Ook volgens de tekst op de site zou er een Pill buddy app zijn... kan ik niet vinden via de app store... wel andere maar niet deze. Afgelopen maandag gebeld en ik zou die dag terug gebeld worden. Nu nog steeds niets gehoord!!!

Bezorging top, website drama.

Het brengen en ophalen van de rolstoel ging prima, naar het bestellen op de website was een drama. Nadat er een account was aangemaakt, duurde het 2 dagen voordat eindelijk de connectie tussen emailadres en wachtwoord klopte. Vandaar 3 sterren. Overigens heel vriendelijk personeel.

Alles goed

Heb er niets aan toe te voegen

Makkelijk bestellen,goede site,geen gedoe..top!

snelle levering al na 1 dag

maandag vragen en dinsdag leveren toppie

Prettige ervaring

Goed geïnformeerd, prettige contacten. Snel geleverd.

Zeer vervelend [update: maar inmiddels naar tevredenheid afgehandeld)

Na een dagje wachten de krukken ontvangen en gebruikt om naar het ziekenhuis te kunnen. Dit ging wat moeizaam maar daarna aan de kant gelegd tot ik zeker wist ze niet meer nodig te gaan hebben. Ophaalopdracht aanmaken was wat onduidelijk, uiteindelijk een vriendelijk iemand aan de lijn gehad en aangeboden ze te brengen, bleek vlakbij met de auto. Aldaar bleek ik niet de bestelde krukken voor wat grotere mannen te hebben ontvangen. Daarover wilde ik mijn ongenoegen uiten maar de backoffice gaf aan de baliemedewerker aan dat ik dan maar had moeten bellen. Omdat ik die medewerker zelf niet aan de lijn kreeg kon ik niet aangeven dat ik dat als leek niet had kunnen weten en dat ik er van uit ging het goede te hebben ontvangen. Tevens wel wat anders aan mijn hoofd. Volle mep moeten betalen voor iets wat ik niet heb ontvangen en wat zelfs had kunnen breken met alle gevolgen van dien. Ik overweeg vervolgstappen en dat is geen woordgrap. Update: Inmiddels is het naar tevredenheid afgehandeld, er bleek sprake van een menselijke vergissing en er is gelukkig niets beschadigd.

Snelle leverantie

Makkelijk te bestellen. Toegankelijk informatie en snel geleverd.

Levering was ronduit slecht, zeer schrijnend voor patiënt!!

Bestelling geplaatst, thuissituatie sloeg om naar zeer urgent, bed werd pas 12 uur later geleverd. Zorg op bank moeten leveren tot die tijd, patiënt overleed 3 dagen later. Geen woorden voor….

Netjes

Beleefde bezorgers en nette spullen

Perfecte levering, vriendelijk en snel.

De artikelen worden op tijd geleverd

Door plotselinge opname in het ziekenhuis van mijn man, moesten er allerlei verpleeghulpmiddelen geleverd worden. Alles is netjes afgeleverd en duidelijk uitleg bij gekregen. Zelfs toen het bed toch 15 cm. langer moest, kwam er iemand netjes het bed verlengen. De medewerkers zijn vriendelijk en geduldig met uitleggen. Zeer tevreden over Vegro.

adequaat

na de aanvraag werd het artikel binnen 2 dagen thuisgebracht door een heel vriendelijke meneer. Het artikel beviel mij niet en werd na melding de volgende dag al weer opgehaald en bewijs volgde op de mail en per brief.

Prima geregeld

Prima geregeld

Geweldige service

Rollator aangevraagd via internet. Keurig bericht wanneer hij bezorgt wordt. Netjes op tijd afgeleverd bij de deur.

Keurige nieuwe postoel, snel geleverd.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE