Filter

groot compliment voor de bezorg en ophaalservice!

ivm operatie hele rataplan nodig; bed, rolstoel, douchekruk etc De bezorgers van Vegro hebben hart voor hun werk en plezier in hun vak. Ik raad echt aan bij hen je zorgproducten te lenen. Alles werd netjes geleverd, goed neergezet, tips gegeven, alles super vriendelijk, met zorg en plezier, ik voelde me echt een mens ipv patient. Dus: Chapeau voor de bezorgers, echt, zij zorgen voor het perfecte visitekaartje van Vegro. En ja ik heb er verschillende aan huis gehad voor brengen, ophaal, toen iets stuk was en omgeruild moest worden, steeds betrokken en gemotiveerd, daarom geef ik graag deze super sterren een pluim. De spullen zelf: wat een privilege om hulpmiddelen te kunnen lenen als je die nodig hebt, situatie is al ellendig genoeg. Spullen voldoen prima!

Aanvragen worden Super snel en goed geregeld Compliment

Ik had een leen rolstoel nodig. De bestelling ging makkelijk en de levering was snel en een zeer vriendelijke bezorger

Klantvriendelijk, informatie helder

Klantvriendelijk Informatie helder Afspraak top

De bestelling is nog steeds niet geleverd

De 5 tot 10 werkdagen zijn, met rekening houden met de feestdagen, al verstreken

Netjes op tijd geleverd met uitleg voor het gebruik.

Zo eenvoudig en makkelijk. Wordt thuisbezorgd en weer opgehaald.

Zeer snelle levering

‘s avonds besteld volgende ochtend voor 09:30 geleverd

Kennis ontbreekt

Door een defect aan mijn eigen rollator was ik helaas genoodzaakt een beroep op jullie te doen. Heb nu tijdelijk er een van jullie. Nu krijg ik te maken met 2 problemen: 1. betaalde direct (per bank) de transportkosten van 15 eurie. Nu krijg ik uit Lisse een rekening om die kosten zo snel mogelijk te betalen. Heb ik iets gemist? 2. vroeg aan de chauffeur of jullie ook mijn rollater kunnen maken? Dat bleek geen probleem, moet ik iets ondernemen? nee niet nodig ik geef het wel door. Heb nog niets vernomen, terwijl de huur gewoon door gaat. Hoe tevreden moet ik zijn?

Uitstekend kwaliteit en vriendelijke service

We hebben meerdere hulpmiddelen gekocht of gehuurd bij Vegro. Alles is van goede kwaliteit en werd snel geleverd. Contact met Vegro is vriendelijk en we worden altijd goed geholpen.

Snel prima

Snel bezorgd en prima geregeld

snel en goed

snel en goed

Snelle levering en fijne dienstverlening

Door omstandigheden hadden we veel hulpmiddelen thuis nodig om onze vader te verplegen. De site is erg overzichtelijk en het assortiment is groot. Zeer snel en deskundig is alles geleverd met de nodige uitleg. Personeel is erg behulpzaam en we zijn hen heel dankbaar.

Service is goed

Service prima

Snel geleverd,goed verpakt en eenvoudig in elkaar te zetten.

Super snel

Alles wat men nodig heeft staat er.

Rolstoel direct de volgende dag thuis bezorgd

Snel geleverd en gemonteerd

De Artikelen die we nodig hadden voor ons moeder waren er snel en keurig gemonteerd. Ook het ophalen verliep soepel

Prima voor elkaar!

Voor een weekje vakantie was ik op zoek naar een hometrainer om te huren op de locatie zelf. Via een online bestelling kon ik alles inplannen en Vegro kwam ook op keurig binnen het afgesproken tijdvak. Ook het ophalen ging na een belletje binnen een dag. Kortom, een prima ervaring die voor herhaling vatbaar is.

Snel goede produkten makkelijk besteld

Snel en gedreven mensenmensen

Erg blij met de vlotte levering en terugname!

lekker professioneel en no nonsense

makkelijk bestellen - eventueel telefonisch advies als je niet helemaal weet wat je nou precies hebben moet. chauffeurs komen op tijd en weten wat ze moeten doen ook kun je makkelijk een retour of omruiling regelen via internet.

Goede klantvriendelijke behandeling

Snel geregeld en nog achteraan gebeld uitstekend geholpen!

heel goed smiddags besteld volgende dag smorgens in huis artikel ook perfect

zie boven

Vegro is top.

Het is vandaag bestellen en een de dag daarop staan ze aan de deur.

13 Vennestraat

Lisse 2161 LE