Product snel geleverd.

Levering duurde wat lang

Producten makkelijk te bestellen , alleen de levering duurde best lang.

Zoals een professionele leverancier hoort te werken.

Snel, denken mee, en wachten niet tot alles op voorraad is maar verzenden alvast wat er wel is.

Professioneel, ook voor particulieren

Als particulier had ik een bestelling geplaatst, omdat het bewuste artikel niet online te vinden was in Belgïe. Mijn bestelling werd vlot afgehandeld, met duidelijke e-mails die je steeds op de hoogte houden van de status van je bestelling. Ook de factuur was duidelijk voor iemand die geen boekhouder is, zoals mezelf. Bedankt voor de snelle afhandeling en graag tot een volgende keer.

Alles netjes op tijd geleverd en mooi ingepakt

Correcte behandeling en levering

Vlotte levering met juiste artikelen

De levering van de artikelen gaat prima. We zijn verder tevreden en blijven klant bij Interoffice

Snelle levering van de gevraagde producten.

De snelle levering en het kunnen leveren van de gevraagde producten is voor mij doorslag gevend.

Fijne service

DHL had het adres verkeerd overgenomen en hierdoor kwam de bestelling op een adres wat niet bestond. Na een belletjes met interoffice werd ik direct goed geholpen. Ze hebben direct met DHL gecommuniceerd dat het adres veranderd moest worden.

Ik zocht bepaalde stickers voor het maken van productstickers en kon vinden wat ik zocht. Ze werden de andere dag al bezorgd. Dus zeer snelle levering.

Goedkoop!

Heel goedkoop

Chapeau

Goed bedrijf.

Snel en accuraat

Prima en snel geregeld.

Snel & netjes verpakt.

Meerdere bestellingen gedaan. Komt netjes en snel aan. Een tevreden klant!

Tevreden over de klantenservice in de breedste zin van het woord.

Vlotte levering, en mocht het niet op voorraad zijn dan wordt er gekeken naar een passend alternatief.

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Positief

Overzichtelijk bestelproces, snel geleverd.

Zeer persoonlijke geweldige service

Heel goede ervaringen met Interoffice. Snelle verzending, persoonlijk contact zeer prettig en goede retourvoorwaarden. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Grote collectie, snelle service

heel erg goed

Keurig verpakt

Echter dhl gaf geen afhaaladres in de Meern moest naar Utrecht

Alles mooi optijd

Wij gebruiken de plakkaatverf voor de speeltuin het zijn mooie kleuren Wij zijn blij mee

Snelle service en communicatie.

Bestellingen bij Interoffice worden altijd binnen 24 uur afgehandeld en verstuurd.

Uitgebreide sortering. Goede website en snelle levering!

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten