Heel snel geleverd

Top bedrijf

Ik bestel al jaren mijn papier. Zeer snelle levering! Correcte afhandeling. Duidelijke website

precies wat ik wilde.

Hele goede snijmat in de maat die ik wilde, goede kwaliteit. Prijs is uitmuntend, levering was ook snel.

Goede artikelen en de dag erop geleverd!

Top! Ook toen ik iets terug moest sturen en dhl moeilijk deed heeft interoffice het geregeld.

Snelle en goede service, heel tevreden.

Bestelling ging makkelijk en levering was heel snel en netjes. Zeer tevreden met het product. Al met al een goede ervaring gehad dus!

Snelle levering en goed materiaal.

Goed en acuraat

gewoon zoals het hoort, Steeds zeldzamer tegenwoordig

Product zoals omschreven Geleverd binnen omschreven tijd

zoals het hoort

Zoals het hoort

Super snel ontvangen

Super snel ontvangen

Keurig geleverd, binnen 48 uur, gewoon goed en netjes.

Keurig geleverd, binnen 48 uur, gewoon goed en netjes.

Via de goed toegankelijke website mijn bestelling geplaatst en dag erna keurig afgeleverd.

Prima, vlot en goed

Verzending verliep vlot. Netjes even contact gehad over het verzendadres. Top!

Was fijn geweest dat de pennen net per een pen te koop waren.

Sort van indien ik de winkel niet goed vindt zal ik er niet bij bestellen of kopen dus ja niet echt heel veel op te merken vermoed dat wie de algoritme het best door heeft kom bovenaan mijn Google search daarna wat dat heeft en degelijk en goed eruit ziet krijgt mijn klink dus de kans dat ik weer bij jullie koop is afhankelijk van wat Google mij aanraadt.

De klant zijn wens

Of het reguliere aanvragen zijn of Adhoc opdrachten Interoffice zorgt draag voor een goede en snelle afwikkeling met een glimlach. Specifieke opdrachten en bijzonder aanvragen, niks is hun te gek om te kijken om je als klant te voorzien van een oplossing.

Super dienst

Ik ben heel heel tevreden van die bedrijf: snelle levering, ze beantwoorden snel aan de berichten op een beleefde en vriendelijke manier

Snelle levering, mooi product, goede prijs

Supertevreden!!!

Makkelijk vinden op internet Prima kwaliteit en snel bezorgd

Zeer snelle levering, goede kwaliteit

Gevonden wat ik zocht tegen een heel aantrekkelijke prijs. Door de prijs was ik twijfelachtig maar de levering kwam al binnen 2 dagen. In een woord: Perfect!

Keurig verpakt en netjes afgeleverd

Misschien minder verpakking

Snel en goed geprijsd

Grote variatie en snel geleverd.

Alles goed

Alles goed gegaan zoals besteld.

Netjes en snel

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling. En binnen een 2 tal dagen al in huis.

Werd netjes, snel en compleet bezorgd

Spullen van goede kwaliteit, werden snel, netjes verpakt en compleet bezorgd. Ik ben zeer tevreden!!

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, snelle levering. Helemaal prima.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten