Prettig contact, uitstekende service

Zakelijk een nieuwe printer gekocht. Snelle levering met uitstekende installatie op locatie. Absoluut een aanrader.

Prima, snel en adequaat

Zie boven!

DHL bezorgd mijn pakket 1,5 uur van mijn huis

Ik koop nooit meer bij bedrijven die met DHL samenwerken, ik heb het pakket nog steeds niet ontvangen en ben niet in staat om 1,5 uur !! te fietsen naar het depot van DHL om mijn pakket op te halen. Ik was de hele dag thuis en mijn andere huisgenoten ook, er is niet aangebeld, niks afgegeven bij mijn buren. Dit is belachelijk!!

snel in huis

Razendsnel en netjes bezorgd. Artikel nog niet gebruikt, oogt prima.

Goed, goede prijs en snelle levering

Prima webshop!

Ik zocht. Ik vond. Ik kocht. En blij.

Ik was opzoek naar terracotta klei. En hobby lijm. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit van deze website gehoord. Maar ben blij dat ik het gevonden heb. Ze hadden alles wat ik nodig had..en nog voor een goedkope prijs ook nog. Ik zal zeker in de toekomst meer kopen.

Prima en snelle service!

Goede producten!

snel en duidelijk afgehandeld.

product is snel en goed afgehandeld.

goede prijzen en snelle levering

producten de volgende dag ontvangen en netjes verpakt

Goede zoekfunctie

Goede zoekfunctie en ruim assortiment. Prijzen erg goed tov andere aanbieders. Snel geleverd.

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, goede kwaliteit

We zijn een tevreden klant!

Goed voor elkaar.

snel geleverd, bedankt!

De artikelen werden snel geleverd

Ook extra verzoeken werden direct via de mail besproken.

Professioneel en correct.

Goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Zie boven, gewoon op dezelfde manier doorgaan.

Niet echt een goed gevoel aan overgehouden.

Product (kasboek) werd relatief snel bezorgd.. alleen hij was beschadigd aan de buitenkant. Het was geen transport schade want de verpakking was in zeer goede staat. Het product was al beschadigd voordat het ingepakt was. Jammer dat de persoon die het inpakt niet even controleert of het in goede staat is. De harde kaft van het product was niet intact en zit een beetje los, er zit een soort van scheur in.

Professionele webshop.

Goede website. Goede prijs-kwaliteits-verhouding, snelle correcte levering.

belangrijk voor mij is snelle levering en een goed assortiment en daar ben ik tevreden over

Grandiooos en snel

Zeer goed, snelle verzending

Prima product voor een nette prijs. Verzendkosten voor een knoopcelbatterij zijn buiten proportie. Past namelijk prima door de brievenbus

Zoals beloofd is de bestelling geleverd.

Zoals beloofd is de bestelling geleverd.

Het ging mis maar geweldig opgelost.

Alles ging perfect de bestelling had ik de volgende dag al in huis. Ik had 6 grote Tesa lijm besteld maar tot mijn grote verbazing en ergernis zaten er 3 grote en 3 kleine flesjes in meteen gebeld en ik werd heel vriendelijk te woord gestaan met excuses ze gingen het nakijken en s’middags kreeg ik al een mail dat er 3 grote flesjes nagezonden zouden worden en dat ik de kleintjes mocht houden en ook dat werd de volgende dag bezorgd iedereen kan fouten maken maar deze service is geweldig ik geef jullie een 10 hartelijk bedankt. Vriendelijke groet Henny van den Bogaard.

Super snel en netjes bezorgd

Super snel en netjes bezorgd

Supersnel en netjes geleverd

Nette prijzen en snelle levering. Zoals het hoort!

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten