goed ingepakt

Heldere website, snelle navigatie, correcte afhandeling, directe levering en bovenal zeer goed ingepakt om beschadiging van het papier te voorkomen.

Snel en correct

Mooie kwaliteit, prijs niet overdreven, snel geleverd. Blije klant!

Op tijd en netjes geleverd . Geen klachten

Zoals ik al schreef netjes en op tijd geleverd

Snelle goede service

Snelle goede service

Te snel bezorgd, klantvriendelijk, bedankt!

Zeer goed en snel

Volgende dag al bezorgd en precies volgens bestelling. Top !

Meer dan service

Buiten gewone dienstverlening .Nadat vast gesteld was ,dat de kaarten leeg geleverd werd ,kreeg ik de toezegging dat er naar een alternatief gezocht zou worden . Na enige tijd kwam het bericht dat er wat gevonden was. Ik heb het besteld en de volgende dag had ik het in huis. Voldoet prima .Nogmaals hartelijk dank. Bernard Slofstra

Duidelijke omschrijving en snelle levering !

Precies wat ik zocht voor ons koor : Liedmappen.

Gemakkelijk bestellen, goede communicatie en snelle zorgvuldige aflevering.

Positief. Er zijn veel artikelen te bestellen. Voldoende informatie om de juiste keuze te maken. Heldere en toegankelijke site. Je wordt netjes en persoonlijk op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. De verzending vindt zorgvuldig plaats.

Snelle verzending

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en de volgende dag al in huis.

Super geregeld

Kon via de mail afstemmen en zaken regelen. Mooie korte lijnen en er werd snel gereageerd.

Tevreden van het eerste deel van de bestelling wachtend op deel 2.

Mijn bestelling bestond uit twee apparte pakketjes. Deel 1 kwam zeer snel aan, was netjes verpakt en helemaal in orde. Deel 2 is tot op heden nog niet aangekomen en lijkt vooral vast te zitten bij DHL. Jammer, hopelijk komt dit ook snel aan.

Keurig en tijdig geleverd

Wilde slechts 4 sets tabbladen en bij dit bedrijf kon dat. Keurig uitgeleverd en snel ook

Nice. I’m very happy also about the product

Snel en goed geleverd

Producten makkelijk op te zoeken op de site en snel geleverd

Op donderdagmiddag producten besteld. Op vrijdagmiddag werden ze al geleverd. Heel fijn.

?

woensdag besteld? vandaag maandag nog niets binnen.....

Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending

Goede prijs/kwaliteit en supersnelle verzending

Product conform verwachting en snel geleverd

Beter dan verwacht

Ik ben zeer te vreden

Snel en een goede prijs / kwaliteit verhouding

Alles prima

Mijn bestelling is vlot en snel geleverd.

rug van de mappen van papier veel te zwak, hoort van linnen te zijn!

Levering heel vlot, maar te strak ingeseald. Bij eerste gebruik bleek de vouw aan een kant 10 cm ingescheurd. Na eerste gebruik rug aan anderekant 48 cm ingescheurd! Niet meer te gebruiken dus.

Intuïtieve website en snelle levering

Interoffice biedt een groot assortiment en een overzichtelijke website. Over het algemeen zijn de bestelde artikelen de volgende dag in huis.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!