Lekker vlot. Prima prijs-kwaliteit

Lekker vlot. Prima prijs-kwaliteit

De bestelling is zeer vlot afgehandeld

Netjes en geduldig geholpen aan de telefoon.

Netjes en geduldig geholpen aan de telefoon, en op tijd geleverd.

Laat op de dag besteld, volgende voormiddag al in huis. Keurig verpakt. Uitstekend.!

Razendsnel geleverd!

De bestelling werd de dag na de bestelling geleverd. Top!

Goede service, snel verzenden en goed verpakt

Ik bestelde hier al diverse malen speciale enveloppen voor mijn webshop. Erg tevreden.

Snel geleverd van het product.

snel en correct

Op zaterdag een enkele stempel "betaald / [datum]" besteld, en die is op dinsdag, de 2e werkdag, zoals toegezegd geleverd via DHL, in de brievenbus. Het product was bekend en is in prima staat. Geen overbodige verpakking. Levering als Post.NL brievenbus-pakje was misschien goedkoper geweest, maar dan was het alleen op post-bezorgdagen afgeleverd - in dit geval toevallig ook dinsdag.

Werken al jaren met interoffice en zijn zeer tevreden.

Bestellingen zijn altijd op tijd.

Mijn bestelling is bezorgd alleen een paar dagen later dan beschreven op de site

Vandaag besteld morgen geleverd??

snel geleverd.

een hele grote doos, beetje onhandig

Snel en goed

Snelle levering en goed product Groet Marcel

Supersnelle levering, keurig verpakt

Snelle levering, keurig verpakt en schappelijke prijs!

Het is snel geleverd

snel geleverd...

maar..... door de te grote doos voor het schetsblok gaat dat heen en weer schuiven waardoor het voorblad wat butjes opliep en er midden in het blok een blad dubbel gevouwen was! nou heb ik een hekel aan butjes aan de buitenkant van zo'n product vond ik dat dus minder! levering op zich prima en site duidelijk! groet, m@rgo, *= )!

Lekker snel geleverd

Helemaal top

Enorm snel geleverd, alles op voorraad.

Makkelijke site, de goederen de volgende dag compleet in huis.

Vlotte bestelling en snelle levering

Eenvoudig bestelproces

Niet geleverd volgens bestelling

Veel te hoge verzendkosten (€5,75 voor enkele velletjes papier,,,,!

Echt heel snel. Alles goed ingepakt. Erg fijn!!

Goed service

Alles perfect geleverd

Alles op tijd geleverd

Uitstekend!

Beter kan niet: product zoals omschreven ontvangen, zeer snel en accuraat verzonden... als alles zo was...!!!

Doen wat er gevraagd word.

Zie boven.

kon juiste letter/cijfer bestellen voor mijn prikbord. werd snel en correct afgehandeld en geleverd.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten