Keurige en snelle levering.

Al eerder besteld bij interoffice, dat was een goede ervaring vandaar mijn tweede bestelling.

Snel geleverd tegen een scherpe prijs!

Het pakje was er de volgende dag zoals beloofd, echt een goede prijs, zeker aan te bevelen

Product OK, verpakking bizar!

Snelle levering en product OK. Maar in wat voor bizar grote doos met enorm veel opvulplastic wordt dit opgestuurd? Dat is écht niet te geloven….

Mooi zwaar aquarelblok voor een goede prijs. En snel geleverd

snelle en goede service.

Inhoud en afwerking optimaal.

Zo moet het, geen franjes.

Waar blijft mijn pakket?

Vandaag vóór 20.00u besteld, morgen in huis. Niets van waar. DHL verwijst me naar verzender van pakket. Nu 7 dagen geleden besteld, en nog steeds niet in huis. Geen reactie via contactformulier en via het mail adres. Het is onbekend waar mijn pakket nu is.

Geregeld

De bestelling was geregeld maar de betaling niet, door omstandigheden. Dat is aan mijn door gegeven en toen is het "GEREGELD"

Keurig verpakt en vlot in huis!

Niets op aan te merken!

uitstekend

vandaag bestellen is morgen ontvangen.

Kiezen, bestellen en wordt geleverd

Overzichtelijke website met voldoende zoekfunctie, eenvoudige bestelling en uiteindelijk wordt het netjes afgeleverd. Ondertussen wordt je via e-mail prima op de hoogte gehouden van de status. Klasse!

Mooi product, snelle levering, gewoon prima

Extra brede tabbladen van goede kwaliteit, snel geleverd.

Lang onderweg

Een product dat gewoon in de brievenbus kan, zit in een reusachtige doos. Kan dus goedkoper en beter voor het milieu.

Goede en zeer snelle levering.

Zeer snelle levering en goed verpakt.

De goedkoopste agenda's met leren omslag

Al de tweede keer dat ik agenda's besteld heb bij Interoffice, en voor wat ik zocht waren ze steeds de goedkoopste.

goede prijs/kwaliteit. Snelle levering.

Snelle levering.

Prachtig op tijd geleverd

Minder tevreden met verzendkosten voor een artikel dat eenvoudig in een envelop met evt. 2 postzegels verstuurd kan worden! Onnodige kosten voor de besteller!

Altijd snel en correct

De produkten worden altijd snel geleverd. Niet te duur. Goede kwaliteit / prijs verhouding.

De volgende keer wéér.

Van begin tot eind vlekkeloos ... Dus zeker wéér, een volgende keer.

Het product prima.

Ik ben elke keer wat angstig als DHL moet bezorgen. Dit gaat meestal fout. Ook nu, ik was niet thuis want ze waren een uur later dan aangegeven. Het pakket is gewoon bij de voordeur gezet. Ik denk dat bedrijven voorzichtig moeten zijn met DHL. Goedkoop is vaak duurkoop.

Correcte levering

De levering was snel en correct

Snelle levering en correcte afhandeling.

Levering is geschied in twee fasen. Duidelijke verantwoording over het verloop van deze leveringen.

Snel en netjes

Ondanks de decemberdrukte werd mijn pakketje de volgende dag al bezorgd. De kartonnen doosjes met kleurpotloden waren helemaal netjes, niet ingedeukt, al zaten zij in een plastic zakje. Jammer dat de verzendkosten nogal hoog zijn.

Zeer goed.

Vlotte levering van bestelling. Snelle afhandeling van retourzending.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten