snel geregeld

Mijn kleine bestelling ( een opgerolde jaar kalender) was binnen een paar dagen in huis ,Maar wel verpakt in een 20x te grote doos dat vind ik een super min punt . Verder alles goed.

Alles prima, en snelle en goede levering.

Alles prima, en snelle en goede levering en dat al jarenlang.

snel en perfect ! En voor ons lekker dichtbij om even indien nodig langs te gaan

Artikel is perfect en ook nog eens snel geleverd

Top kwaliteit voor een top prijs!

Duidelijke site en keurige afhandeling.

Het bestel- en bezorgproces verloopt zoals ik verwacht.

top service - volgende dag bezorgd.

(on)gewoon goede service. En geen PostNL voor de bezorging, dus ook daar geen vertraging. Top.

Prima product

- Prima enveloppen - Stevige verpakking! - Redelijke prijs - Snelle verzending

Alles is goed en juist geleverd, bedankt!

Alles is goed en juist geleverd, bedankt!

niet duur, snel en vriendelijk

aan te bevelen.

Prima en snelle levering.

Pakketje (sleutelkluisje) werd de dag na bestelling geleverd. Wel zou het fijn zijn als er een duidelijke instructie bij of op de verpakking aanwezig was hoe je zonder schade het kluisje uit de verpakking kunt halen. Zat met tyribs vast onder grote sticker. De instructie om de code te vinden was zelfs met leesbril niet leesbaar. Uiteindelijk bleek de montagevoorschriften in het kluisje te zitten!

Snel verzonden, mooie enveloppen

De kleur van de enveloppen komt overeen met de foto op de website. Snel verzonden en duidelijke informatie over de verzending.

Goed en snel service

geweldig

precies wat ik zocht vandaag besteld en morgen in huis alles keurig verpakt ben er erg blij mee.

Snelle zending

Voldoende aanbod en snelle zending

Kan niet beter

Slechte communicatie en geen pakje

Ik heb een pakje besteld via interoffice.nl en kreeg toen een mail aan dat het X dag geleverd werd. Het pakketje is nooit aangekomen en als ik wil kijken via m’n pakketje volgen word er gezegd dat m’n pakketje nog steeds onderweg is terwijl er met mn gecommuniceerd is dat het twee weken vroeger ging aankomen.

Super service

Alles mooi optijd en goede kwaliteit van het product

Goed product maar gebroken aangekomen

Er is een klein stukje van het product afgebroken aan de zijkant, waarschijnlijk tijdens het transport want de doos was ook helemaal ingedeukt.

Prachtige complete inhoud van agenda.

Hij is prachtig, alleen jammer dat het 2025 is. Ik wilde 2024 graag. Nu moet ik wachten met gebruiken.

Alleen even wat onduidelijkheid over inloggen/account aanmaken e.d..

UITSTEKEND

Snelle levering, perfecte verpakking en vooral: producten zoals omschreven... zo moet het zijn!

Alles is prima gegaan

Goed verpakt en met zorg behandeld.

Super produkt

Fast delivery and super shop

Maakt niet uit wat ik nodig heb er wordt met je mee gedacht en er is altijd een oplossing. Echt geweldig.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten