Goed product

Mijn ervaring is goed, website is goed snel besteld en snel geleverd. Enkel minpuntje is de verzending deze had niet via DHL hoeven gaan want past gewoon door de brievenbus.

Niets ontvangen

Mijn bestelling ging de dag erna toekomen. Maar ik heb nog niets ontvangen!!!

Levering was snel en goed

De levering was snel en goed.

Top, besteld en correct geleverd!

Bij het bestellen had ik nog een vraag over een ander product, gelijk gebeld en tijdens het bestelproces geholpen en kon ik het andere product ook gelijk meebestellen. Scheelt in ds kosten. Alles is correct verpakt de volgende dag geleverd.

betrouwbare onderneming !

snelle afhandeling !

Goede winkel, ruime sortering en faire prijzen.

De winkel van Interoffice heeft een erg ruime sortering in kantoorartikelen. Ik was op zoek naar "kalkeerpapier" en dat is geen alledaags artikel meer. Bij Interoffice was er zelfs wat keuze, en tegen een eerlijke prijs. Het artikel is snel verzonden en tegen redelijke bezorgkosten. Prima.

Snel en op tijd geregeld.

Snel en op tijd geregeld.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit papier en enveloppen!

snel en correct

Ik ben gewend met de Amerikaanse donkergele gelinieerde schijfbladen. Hoewel het in Nederland een A4 format heeft, is het ook prima. In Amerika zomer 2022 had ik het alleen gevonden in een supermarkt en ik had geen tijd om een kantoor artikelenzaak te bezoeken. Ik had in Ned in januari 2022 al besteld, maar ik wilde weer a4 format bestellen. Gelukkig, dankzij google bij jullie terecht gekomen. De andere firma was in prijs verdubbeld.

nette snelle levering

Heel fijn adres om schetsrollen te bestellen. Snelle levering , netjes verpakt.

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs

Betrouwbaar

Ik had twee maten insteekhoezen besteld en kreeg één van de twee bestellingen al snel toegestuurd. Na contact opgenomen te hebben met Interoffice om door te geven dat ik de helft van mijn bestelling gekregen had, bleek dat ze hem later zouden nasturen (het was er niet). Na een week of 6 kreeg ik ze toegestuurd. Mijn tip voor Interoffice, als iets nog niet geleverd kan worden informeer dan de klant direct, zodat die weet waar die aan toe is. Ik heb vaker bij Interoffice besteld en dat ging altijd goed, dus ik kan ze zeker aanbevelen.

Goed assortiment en prijs en een snelle levering!

Ik heb al meerdere keren spullen bij Interoffice besteld en ben zeer tevreden.

Snel en goed geleverd

Goede prijzen en snel in huis

Goed product en betrouwbaar

Snelle levering product zoals verwacht

Good

The item is as described, the price was very fair and the delivery fast.

Bestelling werd snel en correct geleverd. Prijzen zijn oke.

De dag na bestellen, werd het pakket al bezorgd.

Snelle levering!!!

Snelle levering van producten met een goede kwaliteit

Super snelle levering

De bestelling wordt direct behandeld en verzonden. sMiddags besteld en de volgende morgen al in huis.

Snel en goed service

Snelle levering voordelig in prijs.

Zeer snelle levering.

Goed product en een snelle verzending. Helemaal tevreden.

Snel efficiënt en duidelijke communicatie

Prima service. Duidelijk, snel efficiënt en foutloos.

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten

Over Quantore online

Quantore verzorgt al meer dan 100 jaar de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden voor bijna 450 zelfstandige kantoorvakhandels in Nederland en België. Er liggen meer dan 24.000 artikelen klaar voor verzending naar de kantoorvakhandel én naar hun klanten. Van pennen en papier tot aan warme dranken en schoonmaakproducten. We verwerken jaarlijks meer dan 5 miljoen orderregels. Dat is een drukte van belang!