Kennismaking smaakt naar meer!

Het was mijn eerste bestelling bij Interoffice, maar het is mij uitstekend bevallen! Snel geleverd, en prima beschermd verpakt.

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Prima bedrijf

Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en alles tip top in orde.

Snelle zending

Mijn zending is zeer snel aangekomen en ben te vrede over datgene wat ik heb besteld. Prima materiaal

Goed bezorgd

Alles conform verwachting.

Zowel het product zelf als de levering zijn prima op orde.

mooi snel geleverd

goed zaken doen en snel geleverd top dank jullie wel

DHL weg ermee!

Na een correcte aanmeldprocedure met dito screening op 16/10 bij Interoffice begint het bestellen: * op maandag een agendavulling besteld. * 10 e-mails van Interoffice en DHL verder heb ik nog steeds niet het pakketje ontvangen. * DHL beweert dat ze het pakketje levert op dinsdag 17/10 tussen 14.00 - 18.00 uur. Ik zorg dat ik thuis ben! Niemand aan de deur. * Daarna een mailtje: nog steeds dinsdag 17/10 verwacht bezorgmoment: tussen 15.30 - 19.30 uur. * Om 22.28 een mailtje van DHL: "We komen nog een keer langs", ik ben de hele avond thuis en heb niemand aan mijn deur gezien. Ook mijn beveiligingscamera heeft niemand gedetecteerd! Nieuw verwacht bezorgmoment: woensdag 18/10 tussen 17.30 - 21.30 uur. * Woensdag 18/10, 17.41 uur een mailtje DHL: we staan vandaag voor de deur, verwacht bezorgmoment tussen 19.55 - 20-55 uur. We zijn thuis, gordijnen open, lichten in de tuin aan... en wat denkt u? Geen bezorger, wel een nieuwe mail: onze bezorger kon het pakket om 21.00 uur niet afleveren.!! * Nieuw bezorgmoment donderdag 19/10 tussen 17.30 - 21.30 uur...!! En u vraagt mij nu om een beoordeling van de bestelling en levering...??? Wat denkt u zelf?

Tevreden!

Bestelde schriften zeer snel en goed verpakt geleverd. Goede kwaliteit, prima prijs. Kom hier graag weer terug.

Goede en snelle service

Ik vind het wel een nadeel dat als je een bestelling erin zet en er nog even mee wacht om het door te zetten omdat je nog wacht op een antwoord over een bestelling van een collega, dat de website dan na een bepaalde tijd de bestelling wist.

Uitstekend gedaan

Helemaal tevreden

grote sortering en nergens goedkoper. ook snelle levering

Snel geleverd, goede admin service

Het pakje was slecht verpakt waardoor ik een envelop en mijn bestelling los op de mat aantrof. Gelukkig was alles nog heel. Levering was snel. Ik vind het wel heel erg fijn dat ik geen BTW-bon hoef op te vragen. De factuur wordt ongevraagd per mail toegezonden.

Afwachten

Klok afgeleverd maar niets om de verpakking heen en was kapot toen deze geleverd werd! Nog even afwachten hoe deze uit de verpakking komt bij plaatsen nu nog in schuim en plastic in de doos. Aanbevelingen ja waarom de eerste klok in de school werkt perfect en is een aanwinst in de klas echt een top product en we kunnen niet meer zonder! Dus nu 1 op de school op Terschelling!

Super schnelle levering!

Zondag middag besteld en op dinsdag al geleverd bij mijn moeder (ik woon net over de grens in Duitsland, dus dit was makkelijker). Goed verpakt. Kortom, goed.

Perfect!!!

De dag na de bestelling had ik het pakje al thuis afgeleverd, wat wenst een mens nog meer!!!

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Pakbon nummer: Pak0012783415 Helaas kan ik geen positieve beoordeling geven, want ik heb mijn pakje nog niet ontvangen . Op 10 oktober heb ik een bestelling gedaan van 70€ . Ik heb de bevestiging van mijn bestelling en betaling ontvangen . Ik heb een e-mail ontvangen dat op 12 oktober zou ik de bestelling ontvangen, maar helaas nog altijd geen bestelling ontvangen.

Inter-office altijd goed

Levering prompt; goede kwaliteit[ redelijke prijs.

topservice

Mijn bestelling werd gelijk de volgende dag bezorgd. Wat een service. Aankoop was bijna de helft goedkoper dan waar ik het normaal bestelde. MVG Trudy

SUPER

goed, snel geleverd

Nice prijs en snelle service

Goede prijs artikel en snel ontvangen

Inderdaad uitstekend

Snelle reactie, goede communicatie. snelle levering en een prima product.

Makkelijk en snel

Alles ging super snel zeer snelle levering

Alles ok, een aanrader

Buitengewoon slecht!

Product is 1 oktober besteld , zou volgende dag geleverd worden volgens de beschrijving en is vandaag nog niet geleverd. Informatie van de website: order wordt verwerkt....

MJ van Olmstraat 13

9672 AE Winschoten