Pluspunten
Flexibel, meedenken met de klant, snelle communicatie en levering en vriendelijk personeel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goede service Vooral ook nadat bleek dat gekozen product niet meer leverbaar is
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne winkel goede service en er wordt snel geleverd.
Pluspunten
Klant wordt hier behandelt als een koning. Zeer gemotiveerde mensen, geen verkopers maar mensen die weten waar ze het over hebben en meedenken richting de klant.
VerbeterpuntenGeen, ik hoop dat ze heel lang in Dordrecht blijven.
Pluspunten
Goede en snelle communucatie Nakomen afspraken
VerbeterpuntenBetere voorraad administratie. Niet alles wat op de website als "op voorraad" staat is ook werkelijk aanwezig in de winkel
Pluspunten
Goed aanbod tegen lage prijs
Fout artikel werd geleverd
Pluspunten
Degelijk en betrouwbaar. Goede prijs.
VerbeterpuntenBeloofde leveringstermijn met twee dagen overschreden, wellicht door trage Post.nl.
Pluspunten
Heb na appcontact (vriendelijk en deskundig geholpen) een tweedekans product gekocht. Netjes de volgende dag geleverd. Als ze het als een nieuw product verkocht hadden, had ik het ook geloofd. Super!
Pluspunten
Perfecte service. Ik had een kitlens besteld. Nog geen uur later werd ik gebeld. De heer aan de telefoon vroeg welke spiegelreflex het betrof omdat de lens niet op iedere Nikon paste. Grote klasse.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik woon in de buurt van Roosendaal maar ik rij graag even naar Dordrecht als ik iets speciaals nodig heb, nette en scherpe prijzen.
Verbeterpuntenhet is een kleine winkel met weinig (ik dacht 1 of 2 man) personeel dus het is er al snel erg druk. Maar daar is weinig aan te veranderen en heeft ook wel weer zijn charme.
Pluspunten
Alles prima op orde. Ga ook vooral langs in de winkel, het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Ondanks minimaal contact, bestelling via Internet, geeft het bedrijf je het gevoel dat je een vaste klant bent. Kaartje bij de bestelling, e-mail met vraag of je tevreden bent. Geweldige ervaring!
VerbeterpuntenZo doorgaan.