Mooie producten, bij vragen snelle en volledige reactie en goede service.
Goede kwaliteit producten (kussen, posters en plafondlamp). Mooie kleuren en goed te combineren. Goeie service ook.
Snelle en goede levering! Het werd in twee delen bezorgd zodat ik niet te lang hoefde te wachten.
Heel blij met de twee posters. Stevig papier, leuke print,. Goede aanvulling in de peuterkamer van mijn zoon.
Leuke spulletjes. Vind wel de poster in verhouding wat duur. Dat had ik ook wel zelf kunnen printen voor veel minder achteraf gezien.
Het kaartje kon gemaakt worden naar onze voorkeur en zelfs op het laatste moment nog aangepast. Het contact via e-mail was snel en prettig
Product zoals op de foto/site leuke verpakking snelle levering.
Boven verwachting! Hele mooie kwaliteit kussens met mooie print!
Posters zijn precies zoals op de site, poster is goed dik. What you see is what you get, gelukkig! Handgeschreven briefje is lief, maakt de bestelling persoonlijk.
De dames waren zeer behulpzaam en kwamen tegemoet aan onze wensen voor zowel het kaartje als het geboortebord.
Ik had al een geboortekaartje uitgezocht maar kwam heel laat in de zwangerschap op de site van ANNIdesign en zag daar een kaartje die ik nog véél leuker vond. Contact gezocht met de dames en ze hebben volop meegedacht en snel geschakeld om het kaartje dat we wilde te personaliseren en alles op tijd in huis te krijgen. Zo blij mee, en we hebben al heel veel leuke reacties op het kaartje gekregen!
Babynestje gekocht. Zelf kunnen samenstellen. Zeer kundig en netjes gemaakt en ook snel geleverd. Een aanrader!
Per toeval kwam ik de onwijs leuke schilderijtjes van ANNI Design tegen op pinterest en ik was meteen enthousiast van de leuke, grafische manier waarop de dieren zijn afgebeeld. Nadat we wat proefstalen hadden ontvangen, hebben we ook nog een ledikantdeken, aankleedkussenhoes en boxkleed besteld. Allemaal zeer snel geleverd en exact wat we zochten! Het boxkleed is lekker zacht en kan aan twee kanten gebruikt worden, ideaal!
We zijn heel blij met de bestelling die we bij ANNIdesign hebben geplaatst. De spullen kwamen binnen de aangegeven tijd goed binnen, daarnaast was het via de email allemaal goed doorgecommuniceerd. Kortom erg tevreden
Mijn lampenkamp is keurig aangepast voor een staande lamp; mooi maatwerk. Heel blij mee. Groeten Isabelle
Hele fijne en snelle communicatie en levering. Producten zijn naar verwachting.
Leuke winkel met leuke spullen voor de kinderkamer. Het wordt heel persoonlijk verpakt en met mooie toch. Zeker een aanrader!
Wat een service! Ik kwam op zondag een leuke lamp van AnniDesign tegen en wilde hem woensdag al in huis hebben ivm verjaardag van mijn dochtertje. En dat lukte ondanks de normale levertijd van 7 werkdagen. En de lamp zelf is super afgewerkt! En nog mooier dan op de foto. Heel erg blij mee!
Fijne communicatie over het ontwerp van het kaartje. Alles werd snel en goed gedaan. Wij zijn erg tevreden. Bedankt!
Hoi Anouk, Heel erg graag gedaan. En geniet van elkaar. Groetjes, Anne en Ingeborg - samen ANNIdesign
Alles wordt snel geleverd. Producten zien er mooi uit en er is duidelijke communicatie over de levering.
Onze kleinzoon is heel blij met zijn mooie hang en wandlamp voor zijn kamer straks in het nieuwe huis. We zijn zeer tevreden over de service en kwaliteit.
Goede service, snelle levering, heldere communicatie, top service!
Hans Andreussingel 15
2652 GA Berkel en rodenrijs
Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.