Mooie lamp, goede kwaliteit en fijn contact

Super leuke producten van goede kwaliteit en snelle levering. Bij een vraag via het contactformulier kregen we dezelfde dag nog een leuke en persoonlijke reactie. We gaan zeker nog een keer iets bestellen!

Héle leuke spullen!

Vriendelijke benadering, snelle reactie!. Adres al doorgegeven aan iemand!

Mooie kwaliteitpapier, snel verstuurd

Het zijn mooie kaarten van stevig papier. Erg tevreden!

• Betrouwbaarheid

Keurig netjes en heel leuk.

Netjes ingepakt. Goed afgewerkt.

• Betrouwbaarheid

hele mooie lamp die we de volgende dag al in huis hadden

uitstekend

• Communicatie N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Gewoon helemaal fantastisch. Netjes geleverd en mooi product.

Top geregeld en hele mooie posters

Super service

Prima meegedacht vanuit ANNIdesign. Ik was iets vergeten mee te bestellen en dat is binnen notime zonder extra kosten geregeld, top!

Mooi product.

Prachtige kaarten en als verrassing nog een gratis andere mooie kaart!

Mooi product.

• Betrouwbaarheid

Mooie producten en goede service

Bestelling na vriendelijk contact snel geleverd, erg blij met de producten!

• Betrouwbaarheid

Prachtig 'custom made' kaartje met geweldige (en snelle!) service!

Nadat we een tof kaartje hadden gevonden op de site van ANNIdesign, hebben Anne en Ingeborg mooi maatwerk geleverd en het kaartje helemaal aangepast aan onze wensen. Ze reageren lief en razendsnel op mailtjes. Na de geboorte van onze dochter werd de doos kaarten in no-time bezorgd. We zijn er heel blij mee!

Mooie lamp voor kinderkamer

Goede kwaliteit, leuke tekeningen.

Hele leuke kinder kussens

Ik was een tijdje op zoek naar een kussen voor mijn zoontje op school. Deze zijn echt mooi, goede kwaliteit, leuke prints,.. Bij mijn bestelling ook een set magneten besteld, deze waren ook fijn!

• Betrouwbaarheid

Veel keus uit prachtige afbeeldingen

Zeer goede kwaliteit, prachtige afbeeldingen. Mooie kleuren. En zeker geen standaard dingen die je overal kunt vinden. Gewoon té moeilijk om te kiezen!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering. Persoonlijk vind ik de posters niet super scherp.

• Betrouwbaarheid

Hele goeie service en heel snel in huis

Ik heb verschillende "foutjes" in bestellingen gemaakt. Goed en snel opgelost en gelijk reacties op mijn emails Super fijn! Ik moet de juiste spulletjes nog krijgen dus kan geen foto maken

Super mooie kussens!!

Ik wilde graag stoere kussens voor mijn zoontje zijn nieuwe kamer.. Met de auto kussens is dat helemaal gelukt! Wij zijn er echt mega blij mee!

• Betrouwbaarheid

Super snelle levering en hele mooie lamp

Mooie kwaliteit posters

Ik heb vier posters besteld op A3 formaat. Ze werden netjes verpakt verzonden, kwamen daardoor ongeschonden aan en bleken nog veel steviger te zijn dan ik had verwacht. Geen dun velletje papier, maar een mooie heldere print op een stevige ondergrond. Ze waren om cadeau te geven en de ontvangers zijn er erg blij mee. En ik ben blij dat ik vier kinderkamers heb kunnen opfleuren hiermee! De levering was door omstandigheden iets vertraagd, maar daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld.

• Betrouwbaarheid

Super leuke producten, snelle service!

• Betrouwbaarheid

Mijn zoon was geboren in hun vakantie tijd. Ondanks hun vakantie hebben we snelle communicatie gehad , en hebben we alsnog onze geboorte kaartjes mogen ontvangen. Zulke mooie en goeie kwaliteit van kaart en zo tevreden met het resultaat.

• Betrouwbaarheid

De bestelling voldeed aan mijn verwachtingen.

Toegankelijk, makkelijk en snel

Top producten, prima geholpen. Kleur van een van de twee kussentjes viel tegen. Gemaild of we deze mochten komen ruilen en dat mocht. De communicatie verliep daarin erg vlot en vriendelijk. Tevens waren de eigenaars enthousiast en geïnteresseerd.

Zeer positief!

Via een andere website ANNIdesign leren kennen en door hen doorgestuurd. Vanaf het begin snelle en duidelijke antwoorden. Wat ik graag wilde was mogelijk en hierdoor nu wiegdeken, ledikantdeken, Aankleedkussenhoes , kussen en commode mandje kunnen bestellen in thema Safari. Super leuk voor ons kleine mannetje straks..

• Betrouwbaarheid

Leuke spulletjes bezorgd met topservice

Voor het inrichten van ons zoontje zijn kamertje hadden we allerlei spulletjes op onze geboortelijst gezet. Al snel waren alle spulletjes aangekocht door vrienden en familie. Iedereen was er dol op. Snelle levering en een snel antwoord op onze vraag die we via mail hadden verstuurd.

Hans Andreussingel 15

2652 GA Berkel en rodenrijs

Over ANNIdesign

Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.