Gewoon super !

Goed en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Mooie spullen, snelle levering en persoonlijke aandacht

Prima bedrijf, zou hier zeker nogmaals bestellen.

• Betrouwbaarheid

Top design, top product, top service

Leuke producten die je ook kan mix&match. Wij hebben een sticker uit de safari thema kunnen combineren met een kussen van de jungle thema omdat t aapje hetzelfde was. Goeie snelle service, zelfs tijdens de vakantieperiode. Zo hadden we onze producten nog op tijd voordat de baby er was.

Voor herhaling vatbaar!

Snelle levering en goede communicatie

• Betrouwbaarheid

De bestelde producten zijn erg mooi en waren supersnel binnen!

Goede kwaliteit

Snelle en goede bezorging, product komt overeen met afbeelding

Toppertje

Mooi ontwerp,vriendelijke communicatie,vlotte levering.Blij mee!!

• Betrouwbaarheid

Leuk design, vrolijk niet te druk

De behangcirkel L is erg leuk. Helaas is hij bij ons gaan bobbelen. Dat kregen we niet meer goed. Mede lastig doordat se achterkant 1 groot vel is. We miste wat gebruikstips. Behalve de cirkel staat overal Annidesign op. Dat vind ik jammer. Ook de stoffen posters en portretten. Voor dergelijke producten hoeft dat van mij niet. Als mensen het leuk vinden vragen ze wel waar we het vandaan hebben (dat is al gebeurd). Onze kleine praat steeds blij tegen de dieren als hij zijn kamer inkomt dus dat is gelukt, leuk.

Prachtige producten

De producten zijn prachtig! Mooie kwaliteit, fijne materialen en leuke prints. Snelle levering ook, een deel was eerder klaar en werd ook al eerder verstuurd. Dat was erg prettig! Wel miste de genoemde rakel bij de behangcirkel. Misschien dat deze daarom zo lastig was om op te plakken.

Fantastische hanglamp

De hanglamp staat fantastisch op de babykamer, het past precies in het thema. Wij zijn er superblij mee! Oh en het was ook nog eens ontzettend snel geleverd.

Precies als verwacht

Het is fijn iets te ontvangen wat precies is wat je verwacht. En nog goed en netjes verpakt ook.

• Betrouwbaarheid

Mooie producten en leuk design

nadat we vorig jaar een leuke wandlamp hadden besteld. Besloten we de kamer af te stylen met een mooie poster, muur sticker en kussens. Onze zoon is super blij met zn graafmachine kamer! Mooie producten en snelle levering.

Heel tevreden!

Hele goede communicatie, snelle service en mooie geboortekaartjes! Kortom: zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid

Fijne en snelle communicatie, prachtig eindproduct

Geboortekaartje helemaal naar wens!

• Betrouwbaarheid

Persoonlijke benadering en prachtig materiaal

• Betrouwbaarheid

Mooi product en snel geleverd!

Binnen een week was dit artikel in huis. Verder een mooi product met duidelijke werkwijze.

• Betrouwbaarheid

Accessoires van Anni design maken de inrichting af!

Als styliste bestel ik altijd de kussens van Anni design om de kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang die ik her inricht en style af te maken. De eenvoudige ontwerpen en de juiste kleuren passen bij de uitstraling van de Helden kinderdagverblijven en de buitenschoolse opvang.

• Betrouwbaarheid

Mooie spullen, prettig en persoonlijk geholpen

De spullen zijn erg mooi. We zijn persoonlijk nog benaderd via email over de bestelling. De bestelling was prachtig verpakt overigens

Snel geleverd, goede communicatie

Naast dat ANNIdedign heel leuke artikelen heeft, zijn ze ook erg goed qua communicatie. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer een product naar het atelier of de drukker is verzonden. Ook wanneer een product klaar is, krijg je een persoonlijke mail. Ook de producten zijn van een goede kwaliteit.

Geweldig :)

Wat een mooie platen en een super tof design. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden. Leuk ook om extra ansichtkaarten erbij te krijgen:)

Gewoon super!!

Ik heb laatst een lamp, kussen en postertjes besteld. Heel blij mee! Het is zwz een fijne site, met mooie foto’s. Wat je ziet, is wat je krijgt. Super kwaliteit, super snelle service. Ik zou anderen Annidesign zeker aanraden!

• Betrouwbaarheid

Heel blij met de mooie spullen

Ik heb een lamp met de VW t1, de stoffen poster Safari, geboortebord Safari en een houten VW t1 besteld en het ziet er allemaal heel goed en leuk uit. Heel erg tevreden. Ook erg snel geleverd.

• Betrouwbaarheid

Mooi product voor goede prijs

Snelle reactie op de bestelling en er werd een zorgvuldig verpakt product geleverd.

• Betrouwbaarheid

Prettige communicatie en zeer snelle aanpassing van het ontwerp.

Het ontwerp van het geboortekaartje is naar wens aangepast met een gedichtje en extra details. Ook dachten de dames mee inzake aanpassing van het kaartje in afbeeldingen, aangezien we al twee kindjes hebben (bijplaatsen van bij extra vogeltjes), maar ook in kleur lettertype. Levering en aanpassing na geboorte dochter volgens de voorwaarden en binnen 1 werkdag. Echt top! En hele mooie kaart kwaliteit. We krijgen veel complimenten over het mooie kaartje.

Hans Andreussingel 15

2652 GA Berkel en rodenrijs

Over ANNIdesign

Accessoires voor jouw baby- of kinderkamer & unieke geboortekaarten. Veelal is alles handgemaakt en met liefde ontworpen.