Snelle verzending

Verzending was snel en netjes verpakt!

Waffeln sind sehr lecker.

Super schnelle Lieferung

Schmeckt Hervorragend

Unkomplizierte Lieferung. Super Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

hele lekkere stroop wafels en snel geleverd!

hele lekkere stroop wafels en snel geleverd!

Excellente qualité et fraîcheur des biscuits

Commande livrée en France rapidement. Produits de très bonne qualité et dosage du sucre parfait. Idéal pour servir à des convives importants ou lors de réunions de travail. Biscuits très appréciés par les enfants.

Makkelijk bestelproces en super snelle levering

Bestelen ging heel makkelijk. Alle communicatie rondom de bestelling is heel duidelijk. Grote pre dat je in het buitenland kan afleveren (USA in ons geval). Heerlijke stroopwafels.

Fast delivery

Amazing service thanks a lot

Heel uitstekende service

Het kan dus nog lekkerder……

De blikjes stroopwafel zijn besteld om als “relatiegeschenk” weg te geven. In de doos zaten ook wat kleine 1 haps stroopwafeltjes. Natuurlijk even voorgeproefd en ik wist niet dat er nog lekkerdere stroopwafels bestonden….mmmmmm……ik denk dat onze cadeautjes met open armen worden ontvangen.

Snel geleverd,binnen 1 week thuis in Zweden.

Vrijdags besteld,dinsdags in huis.....wow....alsof je nog in Nederland woont.

Altijd lekker! Onze gasten blijven enthousiast

Ik vind de prinsstijging wel erg fors. Ik ga waarschijnlijk op zoek naar een alternatief

Koffie is altijd top met een stroopwafel van Daelmans er op!

Ik plaats elke paar weken een bestelling bij Daelmans, gaat altijd goed.

Smakelijk rustmoment

De stroopwafel heeft 2 knapperige wafels met daartussen heerlijke karamel stroop. Leg de stroopwafel even op een warm theeglas of koffiemok voor een zeer smakelijk rustmoment.

Uiterst tevreden!

De website is overzichtelijk. Het bestellen ging ook zeer gemakkelijk. Keurig een bevestiging van de bestelling ontvangen. Daarna goed op de hoogte gehouden per mail over de status van mijn bestelling, zelfs wanneer deze is afgeleverd. Op de doos is tape geplakt met "breekbaar". Helaas heeft het transportbedrijf daar niet echt naar gehandeld. De doos was aardig gedeukt, maar de midi stroopwafels waren gelukkig onbeschadigd. De stroopwafels zijn voor een event in het buitenland, maar ik heb alvast voorgeproefd. De stroopwafels zijn erg lekker en vers. Kortom: een echte aanrader!

Beloftes die op de site zijn weergegeven zijn allemaal waargemaakt

beloftes zoals vermeld op de website zijn nagekomen.

Amazing.

The shipping was quick for having to come across the ocean and definitely ordering again since my Dutch husband was so happy to get the stroopwafels.

toller online shop

schnelle und gut verpackte Lieferung! Die Waffeln sind einfach nur göttlich

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit in een leuke verpakking

Lekkere stroopwafels. De “ik hou van Holland” verpakking is super. Snelle levering. Dik tevreden.

Snel netjes bezorgd.

Smaken nog altijd lekker :). Ennn belangrijk vind ik dat ze per stuk verpakt zijn, zo kan ik ze makkelijk meenemen op mijn fietstochten.

De stroopwafels zijn super

De service van de webshop en dan vooral door Mevrouw Samantha is geweldig. Wat ze afspreekt komt ze na en dat het ook op tijd geleverd wordt.

I ain't no sweet tooth,but these are my favourite!

I wish the site interface was more intuitive, but besides that everything else was perfect. Including the shipment which was faster than most of my local shops.

De stroopwafels zijn heerlijk!

Maar de bestelling is een dag te laat gekomen. Terwijl ik toch nog gebeld had. Of dat de bestelling echt nog op tijd er zijn. Ja geen probleem. Maar we zijn wel afhankelijk van DHL. We kregen een mail dat ze tot 19:00 in de avond kunnen bezorgen. Maar van DHL kregen we om 16:36 weer een mail we dat we niet thuis waren en dat hun op een andere dag zouden komen. We zijn heel de dag thuis geweest naar geen DHL gezien. En helaas heb ik jullie stroopwafels dus niet als cadeau kunnen geven.

sind nach wie vor lecker

habe mir nur nicht vorstellen können, dass es so viel war

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

A dutch favoriteI dutch favorite

Before Covid19 I was travelling alot trough Schiphol and I almost always brought Stroopwafels with me home. I got a flyer and a pair of stroopwafels with a mailorder for motorcycles spares. I did not know i could mailorder the wafels ... Only issue is that postage is pretty expensive to Denmark (€35.00 via DHL). I usually pay much less for packages the same size. Would prefer an slower and cheaper option ( a week is fine )

Hunebedstraat 1

5342 LK Oss

31 (0) 412 671217

Over Daelmans Stroopwafels

Bij Daelmans zijn we ontzettend gek van Stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de allerlekkerste Daelmans Stroopwafels. Twee knapperige wafeltjes gevuld met een heerlijke karamel stroopvulling, gemaakt met de beste ingrediënten. Al sinds 1904 onderhouden we deze traditie van toegewijd vakmanschap en zetten we ons hier iedere dag weer vol voor in. Want alleen op die manier kunnen we de No. 1 stroopwafel zijn.