goede ervaring

goed te woord gestaan en oplossing gevonden.

Ruim voldoende, leuk kado

Ik las bij de verzendkosten EUR 5,50, maar bij het afrekenen bleek dit EUR 7,20 te zijn. Dit is erg jammer.

Lekkere stroopwafel

Altijd top service en heerlijke stroopwafels

Een must voor internationale klanten: zonder stroopwafels zou ik veel minder verkopen, en een hoop meer geklaag hebben!

Satisfied!

The products were good and the delivery was fast!

Heeeer-lijk

Verschillende formaten besteld, dol op allemaal. Maar niet alleen ik. De familie, het bezoek, de collega's en klanten op het werk. Kortom dikke aanrader. PS: let wel op ze zijn verslavend lekker ;)

Die Stroopwafels sind die "Besten"

Ich habe diese Waffelkekse schon vor Jahre mal geschenkt bekommen und fand Sie da schon toll. Jetzt nach einem erneuten Besuch in den Niederlanden und dank Internet kann ich die Stroopwafels regelmäßig nach Deutschland liefern lassen. Das einzige was mich stöhrt ist die viele Verpackung. Ich hätte gern bei der Bestellung von 200 Mini-Wafels, das sie nicht einzeln verpackt sondern unverpackt in einem großen Beutel geliefert würden. Der Kunde sollte die Wahl haben zwischen verpackt und unverpackt.

Nette en snelle levering!

Met Daelmans Stroopwafels maak ik er elke keer,keer op keer een feestje voor mijn gasten !

Großartiger Service wie bisher

Hervorragend!!

Heelijk!

Ze zijn waren erg lekker. Ik heb grote stroopwafel en 1 warmer bewaart voor mijn dochter als kerstcadeautje. Ze is ook zo gek op de stroopwafels van jullie. Groetjes Ria.

schnell und gut

Sehr schnelle Antwortzeiten und nette Beratung

Mijn Nepalese familie is er dol op en ik geef alleen weg wat ik zelf ook heerlijk vind!

Zelf ben ik dol op stroopwafels, heb ze altijd in huis, ze blijven lang goed hoewel ze aan bewijslevering meestal niet toe komen! Als ik naar mijn familie in Nepal ga, neem ik altijd stroopwafels mee, maar dan per stuk verpakt. De (achter)kleinkinderen vinden ze heerlijk en mijn kleinzoon Kedar neemt ze mee voor z’n collega’s, hij is Micro-bioloog bij een pharmaceutisch bedrijf in Bhaktapur en deelt de stroopwafels van Oma graag uit. Als ik kom rekent men al op oploskoffie (gewone espresso van Nescafé) en op de Daelmans stroopwafels, vaste prik. Voor mij dus dubbel genieten!

Mooie site en fijne klantenservice

Ik had nog een opmerking bij de bestelling gezet en werd de volgende werkdag netjes gebeld om deze vraag te beantwoorden. Bestelling inmiddels in goede orde ontvangen.

Eenvoudig te bestellen en voortvarende uitvoering

Kwaliteit op uitvoering en inhoud

Wat een service, top!

Last-Minute bedachten wij dat we ruim 300 blikjes wilden bestellen voor onze medewerkers. Wat werd er snel gereageerd op mijn mail, en wat was het contact fijn en meedenkend. Gouden tip om hier te bestellen.

schnelle Abwicklung

besonders lecker

Heerlijke stroopwafels

Leuke blikken met lekkere stroopwafels besteld en een cadeauverpakking om mee te nemen naar kennissen in Amerika ( die gek zijn op stroopwafels). Snelle levering en goed verpakt. Erg blij mee.

Goede ervaring

op elke tafel stroopwafels van daelmans

heerlijke stroopwafelkaramel en met koffie wil wel.

snel in huis en het zijn lekkere stroopwafels

Great!

I order my waffel dosis and within a week it was in Sweden.Thanks a lot for your super service Daelmans!!!!

Tevreden!

The products are nice and the delivery is fast!

Excellent!

This is the third time I ordered Daelmans Stroopwafels. I always bring 200 pcs back home and it will finish in no time.

Hunebedstraat 1

5342 LK Oss

31 (0) 412 671217

Over Daelmans Stroopwafels

Bij Daelmans zijn we ontzettend gek van Stroopwafels. Het is onze passie! Daarom maken we iedere dag met veel plezier de allerlekkerste Daelmans Stroopwafels. Twee knapperige wafeltjes gevuld met een heerlijke karamel stroopvulling, gemaakt met de beste ingrediënten. Al sinds 1904 onderhouden we deze traditie van toegewijd vakmanschap en zetten we ons hier iedere dag weer vol voor in. Want alleen op die manier kunnen we de No. 1 stroopwafel zijn.