Pluspunten
makkelijk te bestellen, simpele betaling en snelle levering
Verbeterpuntenafbakbroodjes waren bedorven. THT datum was al 5 weken later. Minimale tht datum moet een halfjaar na afleverdatum liggen
Beste Piet, hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten vernemen dat u broodjes ontvangen heeft die al over datum waren, dit is uiteraard niet de bedoeling en zal worden gemeld bij onze collega´s in het magazijn. We zien dat één van onze klantenservice medewerkers dit al voor u heeft opgelost. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
Snelle levertijd, groot aanbod en duidelijke uitleg.
VerbeterpuntenWanneer je je bestelling wilt plaatsen, maar in de bestellijst nog iets wilt aanpassen(weghalen of een aantal hoger maken) dan kun je weer opnieuw beginnen met het bestellen(bestellijst blijft dan intact). Toch zou ik graag zien dat dieetvoeding goedkoper wordt, maar ja dat is meer een wens dan dat ik verwacht dat dit ook echt mogelijk is.
Beste Minnis, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We zijn constant bezig om het gebruik van onze site gebruiksvriendelijker te maken, we zullen uw opmerking hier zeker in meenemen. Voor wat betreft de prijs van de dieetvoeding, helaas kunnen wij niet in alles de goedkoopste zijn. Wij willen ons onderscheiden van de markt door ons serviceniveau, onze vakkennis en een zeer snelle, zo goedkoop mogelijke levering. Hierbij kiezen wij ervoor de producten tegen marktconforme prijzen aan te bieden. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
Alles goed zeer snelle levering keurig en netjes
VerbeterpuntenNvt
Ik kreeg beschimmelde pizzabodems opgestuurd, die ik al ter vervanging van kapotte bodems kreeg. Dat kan gewoon echt niet, het was echt heel erg smerig!
Beste Hanneke, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten vernemen dat het tot twee keer toe niet goed is gegaan met de levering van de door u bestelde pizzabodems. We hebben vernomen dat dit inmiddels voor u oplost is, we hopen dat het uiteindelijk naar wens verlopen is. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
snelle levering. Keurig verpakt
Pluspunten
Snelle levering, zeer prettige en goede hulp vanuit klantenservice!
Pluspunten
bierblikjes stootvast verpakt
Pluspunten
Veel producten van verschillende bedrijven/merken;
Pluspunten
Snel, deskundig, goed verpakt
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ben zeer tevreden . Bestelling is netjes op tijd binnen.
Pluspunten
snelle levering goederen
Pluspunten
uitgebreid assortiment en super snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, prijzen zijn voor glutenvrije producten redelijk scherp
Pluspunten
Goede keuze glutenvrije dingen
VerbeterpuntenLiefst geen pakketten aan buren leveren, als we niet thuis zijn, halen we het liever in de post
Beste Markus, hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We hebben uw bestelling er even bijgepakt en deze had inderdaad niet bij uw buren afgeleverd mogen worden, het spijt ons dan ook te moeten vernemen dat dit toch gebeurt is. We zullen hier zeker melding van maken bij PostNL en gaan ervan uit dat dit niet meer voor zal komen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
savond bestellen, smorgensochtend ontvangt. heel tevreden en netjes order pakketjes.
Pluspunten
Alles prima
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ