3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
- veel divers assortiment, ook veel verschillende merken
- fijn dat er aanbiedingen zijn waar je ook iets aan hebt, zoals laatst alle producten van Schar 15% korting. Groot inslaan doe ik liefst, zodat ik niet te vaak hoef te bestellen en dan levert zo'n korting ook wat op.
- ik was blij met producten waarvan ik niet eens wist dat ze op de markt waren, zoals een vorm van bouillonpoeder zonder gluten, lactose, paprika en selderij. Eindelijk weer eens soep aanmaken met bouillon ipv alles zelf te moeten bedenken.
Verbeterpunten- er zat de laatste keer een verkeerd product in mijn bestelling, maar het product dat ik wel had besteld zat er niet bij. Ik had echter 3 stuks ervan besteld en kreeg hierdoor 3x het verkeerde product. Doordat ik het een gedoe vind heb ik het maar gelaten, maar toch goed om de producten goed te checken.
- graag zou ik ook lactosevrije producten in het assortiment hebben, zoals het merk minus L. Mijn zoon mag nl naast geen gluten, ook geen lactose, maar ook geen soya, dus soyamelk of - soyaroom is geen alternatief. Minus L wel.
- het werd niet duidelijk uit de website informatie dat als je een andere betaalwijze kiest, dat dan het 'binnen 24 uur thuisbezorgd' niet opgaat. Ik zat dus maar op mijn producten te wachten.