Verbeterpuntenbetere zoekfunctie op website
Pluspunten
Zeer groot assortiment. Supersnelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
voor het eerst daar besteld, goed verpakt en snel verzonden.
Pluspunten
Snelle nette service.....top !!
Verbeterpunten.
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenEen klein geschenkje bij de bestelling? Iets nieuw om te proberen?
Beste Christine heel erg bedankt voor uw review. Helaas hebben wij zelden proefjes en kunnen wij die dus ook niet meesturen met de bestellingen. Daarnaast is het lastig, wanneer wij wel proefjes zouden hebben,, te bepalen wie we dit toe kunnen sturen, omdat een groot deel van onze klanten meerdere overgevoeligheden hebben en wij uiteraard niet willen dat mensen ziek worden. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
Snelle levering, uitgebreid assortiment
Pluspunten
Goed aanbod en zeer snelle verwerking en levering.
VerbeterpuntenIk vind het zo irritant dat het postpakket alleen aan huisadressen kan worden gestuurd en niet naar een algemeen postpunt, zoals een supermarkt. Dat is zoveel makkelijker.
Beste An heel erg bedankt voor uw review. Wij kennen inderdaad geen mogelijkheid voor leveringen direct bij een ophaalpunt van PostNL. Wellicht dat deze mogelijkheid binnenkort wel aan onze service wordt toegevoegd, maar dit is op dit moment nog niet zeker. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
eerst aan de klant vragen indien produkt niet aanwezig is of een ander in de plaats kan gegeven worden en welk dit is (ik verdraag nl. geen lactose en kreeg een produkt waar lactose inzat). Nadat ik gevraagd had om toch het juiste alsnog toe te sturen, hebben ze dit gedaan dus dat is positief. Dus eerst communiceren met de klant dan stappen ondernemen.
Beste klant, Erg bedankt voor het schrijven en plaatsen van uw review. Wij hebben uw bestelling nagekeken, welke u op 29 augustus heeft geplaatst. De producten die u heeft besteld waren allen op voorraad en uw gehele bestelling is dan ook direct dezelfde dag verstuurd. Het pakket, met daarin uw bestelde producten, is de volgende dag bij u afgeleverd. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
Pluspunten
Prima bedrijf voor alternatieve dingen voor mensen die niet tegen gluten kunnen
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering.
Pluspunten
Goede leveringen Ruim assortiment
Beste Klant heel erg bedankt voor uw review. Wij hebben uw bestelhistorie er even bij gepakt. Al uw bestellingen van de afgelopen 3 maanden die voor 20:00 uur bij ons binnen zijn gekomen, zijn, volgens de gegevens van PostNL, gewoon de volgende dag bij u afgeleverd. Enkele bestellingen zijn echter na 20:00 uur bij ons binnen gekomen, helaas konden die inderdaad pas de dag daarna worden verwerkt en verzonden. Hier heeft u dan ook inderdaad een dagje langer op moeten wachten. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
snelle levertijd, en perfect verpakt
Pluspunten
Prima site, heldere informatie over prodcuten en bestelproces.
VerbeterpuntenDe producten werden in een doos geleverd die naar verhouding echt heel erg groot was, waardoor er veel plastic 'vulmateriaal' gebruikt was. Het zou prettig zijn als dat beter op elkaar afgestemd is zodat op diverse punten het verzenden het milieu minder belast.
Beste Coletta, heel erg bedankt voor uw review. Wat vervelend om te moeten horen dat de grootte van uw pakket niet in overeenstemming was met de grootte van uw bestelling. Dit is zeker niet de bedoeling. Wij zullen de betreffende inpakker hier dan ook zeker op aanspreken, zodat dergelijke milieubelastende zaken in de toekomst zoveel mogelijk worden voorkomen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet WinkelGlutenVrij
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ