Pluspunten
Snelle levering, groot assortiment.
Pluspunten
- hebben een zeer ruime keuze - duidelijke product-informatie (bv overzicht alle ingrediënten) - reageren snel en steeds vriendelijk op mails
Bij versturen broodmeel oppassen voor het scheuren/beschadeging van de meelzak.
Beste Chantelle, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten vernemen dat u een verpakking broodmeel heeft ontvangen, waarvan de zak gescheurd is. We nemen via uw privé mail nog even contact met u op. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Diversity of the priducts
Dear Kary, Thanks for posting your review. We are constantly expanding our range with new products, if you are looking for a specific product, you can always let us know. We will then ask our purchasing department if it is possible to include this in our range. We hope to hear from you. With kind regards, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
Alles zonder problemen verlopen
VerbeterpuntenIk bestelde glutenvrije pasta en kreeg een tube anti-eeltcrème erbij, zonder enige toelichting. Wat heeft dat met glutenvrije spullen te maken? Zonde, ik wil helemaal geen anti-eeltcrème, heb het maar weggegooid.
Beste klant, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. Het spijt ons te moeten vernemen dat u een product heeft ontvangen dat niets met het glutenvrije assortiment te maken heeft. We zullen dit zeker melden bij onze collega's die de orders verwerken zodat het voortaan niet meer voor zal komen. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
Absoluut de levertijd!! En de klachtafhandeling wordt prima geregeld.
Pluspunten
Zeer duidelijke e-mail conversatie gehad mbt de houdbaarheidsdatum ivm meebrengen op vakantie. Ze doen wat ze zeggen.
Pluspunten
Veel producten
VerbeterpuntenWeinig informatie over de producten
Beste Paul Swart, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We proberen onze informatie zo compleet mogelijk bij de producten te plaatsen, het spijt ons te moeten vernemen dat u toch nog informatie mist. Kunt u aangeven over welk product u meer zou willen weten? Dan kunnen we u hierover verder inlichten en deze informatie ook op onze site vermelden voor onze andere klanten. Met vriendelijke groet, WinkelGlutenVrij.nl
Pluspunten
ben uitermate tevreden over dit bedrijf. Zeer ruime sortering en heel erg snelle levering.
Pluspunten
Makkelijk bestellen en snelle service,perfect
Pluspunten
Snelle service, netjes, goed verpakt, prijs is goed, glutenvrij is nu eenmaal vrij prijzig, dus communicatie voor aanbiedingen is ook prima
VerbeterpuntenHet kan altijd goedkoper
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpunten~geen
Pluspunten
Vind ik perfekt gereegol blijf maar zo
Pluspunten
Keurige zeer snelle bezorgong, en niet duur!!
VerbeterpuntenIk mis glutenvrije kruidkoek of soort peperkoek.
Beste Liane, allereerst hartelijk dank voor het plaatsen van uw review. We hebben even voor u gekeken of we een dergelijk product hebben, helaas geen kruidkoek, maar wel een peperkoek: http://www.winkelglutenvrij.nl/damhert-ontbijt-peperkoek-300-gram?sqr=peperkoek& We vernemen graag van u of dit is wat u zocht. Anders kunnen we altijd voor u navraag doen bij onze inkoopafdeling of het mogelijk is deze koeken in ons assortiment op te nemen. Met vriendelijke groet, Winkelglutenvrij
Pluspunten
Super snelle service.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
Pluspunten
proper en snel thuisgelevert
Pluspunten
Keurige snelle levering. Artikelen prima verpakt.
503 Radarweg
Amsterdam 1043NZ